OUTFIT | Geeky

Toen we vorig weekend in Alkmaar waren om cadeaus voor Sinterklaas in te kopen, kon ik het niet laten om even de Primark in te gaan. Ik koop eigenlijk nooit wat bij de Primark omdat A. de kleding onder vreselijke omstandigheden wordt gemaakt, en B. de kwaliteit vaak ook om te huilen is. De Harry Potter afdeling kan ik echter niet weerstaan haha! Eens in de zoveel tijd komt de nerd in mij naar boven en koop ik iets van Harry Potter. Een tijdje geleden liet mij me verleiden door een mooie pyjama, en nu trok deze blouse mijn aandacht. Ik vind het leuk dat hij lang genoeg is om als jurkje te dragen en de stof is best dik waardoor het een prima blouse voor de winter is ✨Wat haalt bij jou de nerd in je naar boven? 

Geen opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!