Mijn december wishlist

christmas wishlist 2017

1. Statement oorbellen. Al een tijdje zit ik rond te kijken op webshops naar mooie statement oorbellen. Er zijn zoveel leuke dat kiezen bijna onmogelijk is. Voor de feestdagen lijkt het mij ook erg leuk om een paar opvallende oorbellen te dragen. Deze van My-Jewellery vind ik erg tof! Het is nog niet zeker hoe mijn outfits eruit gaan zien, maar deze oorbellen passen eigenlijk overal wel bij dus dat is perfect.

2. Chanel le vernis. Mijn collectie Chanel nagellak is al best uitgebreid, maar iedere keer zie ik toch weer nieuwe toffe kleuren die ik zou willen aanschaffen. Hoe mooi is deze groene glitter lak bijvoorbeeld! Leuk voor de feestdagen maar ook voor dagelijks gebruik. Deze lakjes zijn te vinden bij de Douglas.

3. After Eight Chocolade. Gewoon omdat ik het eigenlijk nooit voor mezelf koop maar wel heel erg lekker vind.

4. Handschoenen of wanten. Deze dagen heb ik steeds als ik naar buiten ga al handschoenen aan. Het is ineens zo koud geworden! De handschoenen die ik nu gebruik zijn al bijna 3 jaar oud en bij de duimen zitten gaten. Het is dus hoog tijd voor een nieuw paar! Ik twijfel nog of ik lekker warme wanten wil of toch gewoon handschoenen... Wat vinden jullie het fijnste?

5. Sloffen. Eigenlijk hetzelfde verhaal als de handschoenen; ze zijn helemaal versleten en dus wordt het tijd voor een nieuw paar. Sloffen draag ik echt elke dag, zelfs in de zomer haha!

6. Yankee candles. Ik heb op dit moment nog twee kleine Yankee kaarsen over, maar daar ga ik het natuurlijk deze winter niet mee redden! Ze ruiken zo lekker en de verpakking is ook zo mooi, de perfecte geurkaarsen.

7. Een agenda voor 2018. Toen ik deze collage aan het maken was zocht ik naar een agenda voor 2018 die ik graag zou willen gebruiken. Ik hoef geen agenda die is volgepakt het foto's en teksten, maar een kale agenda vind ik ook weer saai. Best lastig dus om een keuze te maken. Deze felroze agenda is wel tof, maar de binnenkant is kaal, dat is dan weer jammer. Misschien dat ik zelf nog wel een agenda ga ontwerpen bij de Hema of een andere fotoservice. Hebben jullie dat al eens gedaan?

Wat staat er op jou wishlist voor deze feestmaand? 
 

1 opmerking

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!