OUTFIT | Shorts in Autumn

Toen ik mijn zomerkleding in de koffer deed bewaarde ik één zwarte korte broek en legde deze bij de stapel herfst- winterkleding. Met een panty eronder zijn er best veel mogelijkheden om een korte broek te blijven dragen in de koudere maanden. Denk aan oversized truien in combinatie met hoge laarzen, of bijvoorbeeld colberts in combinatie met enkellaarsjes. Nu ik dit opschrijf krijg ik spontaan allemaal nieuwe outfit ideeën haha. Wat vindt jij van het dragen van een korte broek in de winter? Hoe zou je het combineren? 

Blouse: Forever21
Korte broek: Zara
Tas: H&M
Schoenen: Tommy Hilfiger 

19 opmerkingen

 1. leuke setje, staat je heel goed. Die blouse is fantastisch en volgens mij strijkvrij maar dat zie ik niet zo 1,2,3. Nice look!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! En ja klopt de blouse is strijkvrij (zo fijn) :) Goed gezien haha!

   Verwijderen
 2. Wat een goed idee eigenlijk, helemaal een zwarte korte broek.
  Onze oudste doet er maillots onder, die kan ook geen afstand doen van haar korte zwarte jeans

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Met een zwarte korte jeans broek werkt het inderdaad ook goed. Is wat stoerder :)

   Verwijderen
 3. Ik vind dat een korte broek prima kan in de winter, al draag ik ze zelf niet (ook niet in de zomer). Misschien is het juist een idee voor mij in de winter, met dikke panty's kan ik toch mijn wat minder mooie benen beter verbloemen dan in de zomer!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat kan een leuke oplossing zijn om toch korte broeken te dragen :)

   Verwijderen
 4. Wat een leuke outfit! Ik hou wel van zon blouse!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke outfit heb je gekozen! Ik vind het een erg leuke combinatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik dacht eerst dat het een rokje was! Pas toen ik het las keek ik beter. Ik vind het prachtig staan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja nu je het zegt lijkt het inderdaad net alsof het een rok is

   Verwijderen
 7. Wat een leuke outfit, staat je heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ja waarom zou het niet mogen - het staat je echt prachtig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Staat je goed! Zelf ben ik meer van de rokjes en de jurkjes.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!