The greatest find

In het vorige artikel vertelde ik al dat elke keer als ik naar de Ijhallen ga ik wel wat moois tegen kom. Zo ook de laatste keer. Dat was alweer begin september maar het voelt nog als gisteren haha. Je loopt op zo'n dag gemiddeld 100 kraampjes af, ziet bizar veel spullen, en dan ineens valt je oog op iets waarvan je hart direct sneller gaat kloppen. Dat soort momenten zijn magisch. Vroeger werd ik dan nog nerveus over de prijs, maar tegenwoordig weet ik dat niemand veel vraagt op de Ijhallen. Bovendien ben ik voor iets moois echt wel bereid om wat meer dan de gemiddelde Ijhal-prijs neer te leggen.

Tweedehands/vintage winkelen begin ik steeds leuker te vinden! Gewoon het hele idee dat je een keer niet een outfit draagt waarvan de helft van Zara of H&M komt. Want anders weet je zeker dat meer dan de helft van het Nederlands winkelend publiek er ook mee rondloopt.


Wat vinden jullie van mijn nieuwe schoenen?
En kopen jullie wel eens tweedehandskleding? 

25 opmerkingen

 1. Wat een leukerds. Ik snap dat je blij bent met deze vondst. Ik vind het ook altijd leuk om te snuffelen op rommelmarkten. Je weet nooit wat je vindt

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja he! Soms wordt je zo leuk verrast met wat er ineens voor je ligt :D

   Verwijderen
 2. Wat een geweldige vondst! Ze doen me denken aan de serie Downton Abbey. Ik koop ook heel veel tweedehands.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke schoenen! Ik moet binnenkort ook maar weer eens naar de IJhallen gaan. Altijd zo leuk om daar rond te lopen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker een aanrader om weer eens langs te gaan. Het is natuurlijk altijd een beetje gokken of er leuke dingen liggen, maar de sfeer alleen al is gezellig

   Verwijderen
 4. Geweldige vondst! Pracht exemplaren!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik koop eigenlijk nooit iets tweedehands, maar ik zie ook nooit iets leuks voorbij komen. Goede vondst :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat tof zeg! Ik ben ook gek op tweedehands en vintage spullen. Ik wil nog zó graag een keertje naar de IJhallen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is echt een aanrader! Zoveel leuke kraampjes en erg veel jonge meiden die kleding verkopen :) Als je 5 november gaat dan ben ik er ook~

   Verwijderen
 7. Goed gevonden! Ik zoek ook graag naar tweedehands dingen maar kan ook wel gewoon van nieuw houden

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een combinatie van tweedehands en nieuwe is ook super leuk!

   Verwijderen
 8. Het is altijd leuk om kleine schatten te vinden op markten. Ik deed het vroeger heel veel, maar heb er de laatste jaren veel minder tijd voor gehad. Ik koop niet zoveel tweedehands, maar als ik een mooi item op Marktplaats zie, dan ga ik er wel voor :).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jammer dat je de laatste jaren minder tijd hebt om markten af te gaan. Maar als je dan gaat is het wel extra leuk of niet ;)

   Verwijderen
 9. Wauw die zijn super gaaf! Ik weet alleen niet zo goed hoe ik ze zelf zou kunnen combineren. Zelf koop ik eigenlijk nooit schoenen tweedehands. Gezien de stand van je voeten en schoenen die al helemaal ingelopen zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar heb je zeker een goed punt! Online koop ik ook nooit schoenen tweedehands, maar op de markt mag je ze vaak even passen dus dat scheelt :)

   Verwijderen
 10. Ik koop nooit tweedehands - maar ik vermoed dat je daar best leuke dingen zal kunnen vinden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw, die zijn echt ongelooflijk leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. De schoenen zijn niet zo mijn smaak. Maar ik vind het wel heerlijk om kraampjes af te gaan, je komt er vaak super leuke dingen tegen!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik koop nooit iets tweedehands, maar wat een leuke vondst!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat leuk! Ben nog helemaal niet bekend met de IJhallen, moet daar maar eens snel heen

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik vind ze echt super gaaf! Ik had zelf liever zonder hak gehad

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!