OUTFIT | Office vibes

Weekenndddd! Oh wat is de vrijdagavond toch altijd fijn. Na werk geen haast voelen om thuis te komen omdat je nog een lekker lange avond hebt, heerlijk! Vanavond heb ik een verjaardag dus dit wordt een kort tekstje. Nu dat het steeds weer wat vroeger donker wordt ben ik alternatieven aan het zoeken om outfit foto's te kunnen blijven maken. Het pand waarin ik werk is zo mooi en dus heb ik besloten om af en toe daar foto's te maken. Het voelde de eerste keer wel een beetje ongemakkelijk omdat er best veel mensen door de gangen lopen. Gelukkig is het later op de middag vaak rustiger in het gebouw en ik heb al wat mooie plekjes gevonden om foto's te maken 😀 Hopelijk gaat het werken. Dan blijven er in de donkere wintermaanden geregeld outfits op mijn blog verschijnen.

Wat is jullie oplossing voor het maken van outfits in de herfst/winter maanden?

Trui: Zara (tweedehands)
Broek: H&M
Laarsjes: Topshop
Kettinkje: Tiffany&Co

7 opmerkingen

 1. Handig dat je ook het pand waar je werkt foto's kan maken zeg! Vaak is het in de herfst & winter buiten gewoon te koud om outfitfoto's te maken dus ik snap wel dat je naar alternatieven zoekt ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik zat er vorig jaar ook al over te denken alleen toen werkte ik er pas net en durfde ik het niet zo goed. Maar nu ga ik het proberen :)

   Verwijderen
 2. Zo leuk dat je foto's maakt op je werk! Het ziet er een prachtige locatie uit. Ik zou me ook wel wat ongemakkelijk voelen met alle mensen die passeren haha. Super dat je het durft! Zelf probeer ik vooral foto's te maken overdag in het weekend, maar dit is niet altijd haalbaar helaas...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het pand is super oud en echt prachtig, ook veel glas-in-lood ramen dus ik hoop dat ook foto's te kunnen maken.
   En ik ken het goed dat je dan plant in het weekend foto's te maken en het dan ineens regent en alles letterlijk in het water valt haha. Jammer is dat altijd.

   Verwijderen
 3. Wat een leuke outfit, staat je erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Da's ook al zo'n leuke outfit! Je zou er ook nog Happy Socks onder kunnen doen, mocht je die leuk vinden haha...

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!