That Leather Skirt

 NL: Op de één of andere manier lukt het me maar niet om leuke outfit foto's te maken. Er is altijd wel iets mis: geen leuke blik, geen flatteuze foto's, slecht licht, stomme locatie.... Ook nu weer waren er van de 50 foto's eigenlijk maar 2 een beetje oké. Misschien moet ik het maar gewoon houden bij collage's en tekeningen? Ik ben er nog niet helemaal uit.
Okee, genoeg gezeurd! Dit leren rokje is mijn nieuwe favoriet. Ik kocht het tijdens een Zalanda Louge verkoop, het is van het merk New Look. De laatste tijd draag ik steeds vaker rokjes en jurkjes. Het is gewoon zo lekker om soms even geen broek te dragen ;) Wat vind jij van mijn outfit? 

ENG: For some reason I never get the outfit pictures that I had in mind. There is always something that I don't like about them: Stupid face, unflattering pictures, bad lightning, uninspiring location...Also this time there were only 2 pictures (from the 50 that were made) that I thought were 'allright'. Maybe I should only do collages and illustrations? I'm not sure.
This leather skirt is my new favourite. It's from New Look. Lately I wear skirts and dresses a lot more often. It's just so nice to not wear jeans sometimes ;) What do you think of my outfit?
 Top: Only
Skirt: New Look
Bag: Michael kors


Boots: Mysty Women

Geen opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!