New York In May!

Pictures from Weheartit and Pinterest
NL: Ik kan het nog maar amper geloven maar het is toch echt waar: eind mei gaan mijn vriend en ik naar New Yorkkk!! Ahhh! haha! Het voelt nog zo onwerkelijk! Al jaren roep ik dat ik zo graag naar New York wil, en afgelopen weken besloten mijn vriend en ik plotseling om gewoon te gaan. Hoeveel andere (super vette) reisbestemmingen we ook bekeken, New York kwam toch elke keer weer naar boven.
Dit wordt onze tweede citytrip samen en ik kijk er zo naar uit 💖 Brooklyn hebben we een super leuke (hopelijk haha) Airbnb gereserveerd, en nu kan de voorpret van het verheugen gaan beginnen. Ik wil zeker proberen om een mooi zakcentje op te bouwen voor deze reis :) Dus dat wordt elke maand geld opzij zetten. Een aantal dingen die ik sowieso graag wil gaan doen: wandelen over de Brooklyn Bridge, fietsen door Central Park, shoppen in Manhatten, ontbijten bij Starbucks, naar Grand Central, een Gossip Girl Tour maken, naar Top Of The Rock, en zo kan ik nog wel even doorgaan. Als jullie tips hebben van wat ik echt niet mag missen dan hoor ik het graag! Zijn jullie al eens in New York City geweest? 
P.s. sorry voor het wat korte artikel, ik ben gewoon zo enthousiast dat ik dit even met jullie wilde delen ;)

ENG: It hasn't really sunk in yet, but it's really going to happen: at the end of May my boyfriend and I are going to New Yorkkkk! It still feels so unreal! Al these years I have been saying that I want to go to New York so badly, and last week my boyfriend and I spontaneously booked our flights. Even though we looked at many toher awesome travel desitinations, New York always came up again. 
This going to be our second city trip together and I'm really looking forward to it💖 In Brooklyn we found the cutest Airbnb room, close to the river so we have easy acces to Manhatten. 
I really want save some money for this trip because there is just so much I'd like to do: walk over the Brooklyn Bridge, ride bikes through Central Park, shop in Manhatten, have breakfast at Starbucks, visit Grand Central, do the Gossip Girl tour, go to Top Of The Rock, and so on. If you have any tips, please let me know! Have you been to New York City before? 
P.s. sorry for the short article, but I'm just so enthousiastic that I wanted to share this with you guys ;) 

Geen opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!