Ik ga terug naar Japan!

Augustus 2014, de eerste dag in Japan bij de Senso-ji tempel van Asakusa
Het is officieel, dinsdag avond boekte Rachelle en ik twee tickets naar Japan! :D Sinds afgelopen september hadden we al meerdere keren bedacht om 'misschien' terug te gaan naar Japan. Het kiezen van en datum was echter lastig want we wilden niet in het hoogseizoen reizen en dure tickets betalen. Uiteindelijk kozen we voor 30 augustus tot 14 september 2016. Net buiten het hoogseizoen hebben we heel netjes voor 570 euro tickets kunnen boeken. 

Het voelde vreemd toen we net geboekt hadden, alsof we weer een half jaar weg gaan. Terwijl dit natuurlijk niet het geval is. Nu dat we geboekt hebben wordt ik steeds enthousiaster :) Ik kan niet wachten om weer de konbini's (lokale supermarktjes) binnen te lopen en allemaal lekkere dingetjes te kopen. Maar ook om de bekende stem in het station te horen omroepen dat de trein elke moment kan arriveren. Evenals de stoplichtgeluiden, bijzondere kleding winkels, schone straten, tempels, mooie natuur en zo kan ik nog wel even doorgaan ;) 

Binnenkort gaan we plannen naar welke steden we gaan en wat we allemaal willen zien. Als dat besloten is zal ik daar zeker nog een post over schrijven, en de rest komt als de tijd daar is. Het is nog een beetje te vroeg om af te tellen, maar verheugen kan zeker geen kwaad, toch? 

Ben jij al eens in Japan geweest? 
Wat moeten we zeker bezoeken, doen of bekijken? :)

 (Foto's van mijn studiestage in Japan augustus 2014 - februari 2015)

11 opmerkingen

 1. Super leuk dat je weer terug gaat :D Het lijkt me zo mooi daar, ik moet er ook echt eens heen gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat gaaf! Het duurt nog even, maar wel een heel mooi vooruitzicht en ik zou gewoon alvast beginnen met aftellen;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aaah super leuk dat je weer gaat zeg! :D Ik zit nog op goedkope tickets te wachten, ik zit namelijk in hong kong wanneer het vakantie is. Ben erg benieuwd naar welke steden je gaat zeg! En must do is naar een uilen café, een vriendin van me gedaan die drie maanden in fukuoka zat :).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hong Kong is ook echt vet he :D Wil je dan vanuit Hong Kong naar Japan? Want voor eind augustus kan je nu best goedkope tickets boeken :) En goed idee van dat uilen cafe! Dat ga ik onthouden~

   Verwijderen
 4. Wat onwijs gaaf Eva! Ik ben er nog nooit geweest, maar het staat wel op mijn travel list :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk dat je terug gaat! Het lijkt me zo een fascinerend land!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk zeg dat je weer naar Japan gaat! Mag ik niet stiekem mee in de koffer? Ik ben er nog nooit geweest maar wil er wel erg graag heen :) !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha ik kan kijken of er nog een plekje vrij is. Op terugweg wordt het alleen wat krap misschien ;)

   Verwijderen
 7. Oh wat ontzettend leuk dat je weer naar Japan gaat! Ik hoop dat je een hele fijne vakantie gaat hebben! Ik wil er zeker een keer heen! De mensen lijken me ook erg lief!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die foto's, ziet er zo gaaf uit! Ik zou heel graag een keertje Japan bezoeken. Super leuk dat je gaat, heel veel plezier :D

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!