Een kijkje in mijn leven #3

Sinds ik met 'een kijkje in mijn leven' begonnen ben merk ik pas hoe super snel de dagen gaan. Ik heb daarom besloten om niet steeds op een vaste dag te posten over hoe mijn week was, want dat is gewoon niet bij te houden en soms gebeurd er ook een aantal dagen niks bijzonders. Afgelopen dagen gelukkig wel en ik heb weer wat leuke foto's verzameld om met jullie te delen :D Van dineren bij Kobe tot het uitzwaaien van mijn broertje op Schiphol. Kijken jullie mee? :)
1. Ik heb het kleurboek voor volwassenen ontdekt :) tussen het studeren door is het heerlijk ontspannend, maar ook zonder studie met een muziekje op de achtergrond kan ik me er uren mee vermaken. 
2. ijskoffie op het werk <3
3. Dinsdag avond speelde ik met huisgenootjes het spel; ticket to ride. Iemand ook ervaring hiermee? 
4. Woensdag overdag ging ik shoppen met Sophie, ik maakte snel even een selfie in de Zara ;)
 Woensdag avond ging ik samen met twee collega's/vrienden bij Kobe eten. We hoefden zelf geen keuzes te maken voor het eten want de chefs hadden van alles voorbereid en bedacht :D heel leuk en super lekker ook! De tempura rol is mijn favoriete sushi (rechts onder) <3
 Donderdag na werk gingen we bij een collega thuis drinken. De chefs hadden weer heerlijk sushi gemaakt (het maakt niet uit hoe vaak ik het eet, het blijft gewoon elke keer weer heerlijk haha!). We deden drankspelletjes en hebben een super leuke avond gehad~
 In het weekend was ik in Haarlem om nog even mijn broertje te zien :) Maandag ochtend hebben we hem namelijk uitgezwaaid op Schiphol. Hij gaat 4 maanden in Nice studeren. Gisteren kreeg ik al een foto van de palmbomen bij zijn appartement doorgestuurd, het is daar nu rond de 17 graden. Ik ben wel een beetje jaloers hoor haha ;)
Na het uitzwaaien reisde ik meteen weer door naar Maastricht. Ik denk niet dat ik ooit zo vroeg weer in mijn kamer stond haha. Om 7 uur s'ochtends vertrok ik vanaf Schiphol en om 10 uur stond ik voor mijn deur in Maastricht :P Ik deed de rest van de dag rustig aan en genoot met mijn huisgenootje van het heerlijke weer. In de avond moest ik werken en zag ik een mooie zonsondergang bij de Maas. Wat ben je toch mooi Maastricht <3 
Aan het einde van werk aten we nog gezellig noodles met de chefs en collega's. Ik ga dat echt missen als ik straks weer in Haarlem woon :') 

Zijn jullie ook zo gek op de Japanse keuken? 

12 opmerkingen

 1. Oh.Mijn.God. Dat eten van Kobe, ik ben zo jaloers het ziet er echt super lekker uit! <3 <3 Goed leven!!XD

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha jaa ik ga het ook echt missen als ik weer in Haarlem ben hoor! Niet te vergelijken met Tokyoto en andere all-you-can-eat restaurants ~

   Verwijderen
 2. Wat een leuke week, heel veel sushi, maar dat ik nooit verkeerd. Wat is Maastricht mooi he en wat vliegt de tijd. Nog even en we moeten je alweer missen. Helaas. Tot die tijd gaan we nog extra genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sushi is een belangrijk onderdeel van mijn leven haha! Yess! nog even lekker genieten idd. Ik verheug me al op onze lunch zo ;)

   Verwijderen
 3. Wat een fijne week heb je gehad meid.
  Mmm en al dat lekkere eten

  BeantwoordenVerwijderen
 4. OMG dat eten *___* oh em gee. wanneer ga je weer terug naar haarlem? als je klaar bent met je opleiding? :o

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik verhuis zondag al *o* De tijd gaat zo hard! Dan kom ik terug naar Haarlem en ga ik stage lopen in Amsterdam :)

   Verwijderen
 5. Oh al dat lekkere eten! Krijg er honger van zeg ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw die zonsondergang bij de Maas is prachtig. Mijn zwager heeft ook ticket to ride, maar ik heb het nog niet gespeeld

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa he :D Ik hou van dat uitzicht~
   En ik kan het spel zeker aanraden. Erg leuk om te doen :)

   Verwijderen
 7. Ik snap helemaal wat je bedoeld ik heb ook iet altijd wat mee gemaakt, maar zo is het prima. Je hebt een hele leuke week gehad en dat spel ken ik nog niet. Sushi jammie. XOXO

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!