À Bientôt!

Het is eindelijk zo ver! Als jullie dit lezen ben ik onderweg naar Parijs! :D 4 dagen lang gaan mijn vriend en ik genieten van deze prachtige stad, het heerlijke eten en het mooie weer. Ik was van plan om mijn laptop mee te nemen maar na lang overwegen heb ik toch besloten om het niet te doen. Waarschijnlijk is het kluisje op onze hotelkamer te klein en het zou zonde zijn als juist tijdens dit reisje mijn laptop gestolen zou worden. De kans is waarschijnlijk klein, maar als ik daar rond loop en steeds denken aan mijn laptop in de hotelkamer dan geeft dat ook niet echt een fijn gevoel. Bovendien is het ook wel goed om eventjes niet op de laptop te zitten. Zo kan ik me 100% op Parijs richten. Vanaf vrijdag/zaterdag zal ik beginnen met het schrijven over Parijs op mijn blog, tot die tijd zal ik proberen elke dag een aantal foto's op Instagram te plaatsen :) Je kunt me vinden via: @eviesblog

// Tomorrow is finaly the day! When you are reading this I'm on my way to Paris! :D For 4 days my boyfriend and I will enjoy the beauty of the city, the good food and the good weather. I planned to take my laptop with me but after thinking it over I decided not to do it. The locker in our hotelroom is probably too small for my laptop and it would be a shame if it got stolen during this trip. I know that this is most unlikely but I don't want to walk around Paris wondering all day if my laptop is still in that hotel room ;) Also, not being on my laptop for a few days will be good for me. This way I can focus 100% on Paris. From friday/saturday onwards I'll start posting about Paris. Until then I will post about our trip on Instagram. You can find me via: @eviesblog


Follow

5 opmerkingen

 1. Wat gaaf zeg, heel veel plezier! Ik zie dat je de Eiffeltoren al bezocht hebt, geniet ervan :).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Het was echt een top vakantie :D Ik ga er vandaag over bloggen!

   Verwijderen
 2. Beetje laat, maar nog veel plezier! Ben er deze vakantie ook heen geweest, echt geweldig daar.

  Lots of love!

  Bluestic.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!