A Little 'Sharing Is Caring' Kind Of Post


Tijdens dit soort regenachtige dagen zit ik veel op het internet en daarom leek het me wel leuk om ook eens een soort van 'sharing is caring' artikel te maken. Het is niet veel maar dit zijn wel de dingetjes die mij bezig houden tijdens deze dagen :) 

//During these rainy days I spend a lot of time on the internet. That is why I thought it would maybe be fun to make a 'sharing is caring' kind of post. It's not a lot but these are the things that keep me busy during those rainy days :)

Documentary - The September issue
Tijdens deze documentaire kijk je backstage bij het tijdschrift Vogue en volg je Anna Wintour tijdens alle voorbereidingen van het september nummer. Ik hou persoonlijk ontzettend veel van tijdschriften en ik vind deze documentaire best interessant. Ik ben hierdoor ook op een hele andere manier naar de inhoud van de Vogue gaan kijken. Je kunt de documentaire hier bekijken of zelf zonder subs via google zoeken :)

This documentary shows you the behind the scenes of Vogue magazine and follows Anna Wintour and her co-workers during all the preperations for the September issue. I can really recommend this documentary to anyone who loves magazines. I thought it was very interesting and it made me look at Vogue in a whole new way. You can watch the documentary here or search without subs via google.
Source

Music - Berry
Zoals velen van jullie weten ben ik al een tijdje fan van Parijs. Niet alleen de cultuur en mode maar ook Franse muziek vind ik mooi. Via een vriendin kwam ik bij de liedjes van Berry terecht en ik was direct verkocht. Wat vinden jullie?

As most of you know, I'm a big fan of Paris. Not only the culture and fashion fascinates me, I also like the French music. A friend of mine told me about this french singer Berry and when I listened to one of her songs I was immediately hooked. What do you think?


Nail Polish - Chanel nr. 475 Dragon
Okee dit is niet iets wat ik op het internet heb gevonden haha! Maar ik wilde het toch even delen. Voor mijn verjaardag heb ik mijn allereerste Chanel nagellak gekregen. Ik heb altijd goeie dingen gelezen en gehoord over de nagellak van Chanel maar ik het is me vaak te duur. Ik moet wel zeggen dat ik echt verschil merk met goedkopere merken. Ik heb nu 2 laagjes lak op en het zit al anderhalve week zonder veel af te bladeren :) Daarnaast ben ik ook echt verliefd op de kleur. Ook een aanrader dus~

Okay so this is not something I found on the internet but I still wanted to share it with you haha! For my birthday I got my very first Chanel nail pollish and have to say; I'm hooked. I love the color and the polish still hasn't chipped very much after almost 2 weeks (I used 2 layers)~ 


App - Depop
Een perfecte bezigheid tijdens regenachtige dagen is het uitzoeken van kleding. Bij mij was het echt nodig en ik ben dan ook nog lang niet klaar haha. Maar het begin is er en ik wil alles gaan veranderen in mijn kledingkast, maar daarover later meer ;) Als je alles hebt uitgezocht is het natuurlijk ook leuk als wat kunt verdienen aan de kleding die je eigenlijk niet meer wilt houden. Daarvoor bestaat de App; Depop. Depop is een soort van Instagram maar dan voor het verkopen van kleding/schoenen ect. Een account aanmaken is gratis en je kunt direct beginnen met verkopen. Ik vind het een handige en leuke App. Als je me wilt toevoegen; @eefje19

A perfect way to spend a rainy day in a productive way is to sort out your closet. This was really needed for all the clothes that I have and I'm still not finished haha. I  found out that I want to change my style, but more about that later :) When you have sorted out all your clothes it would be nice if you could sell the things that you don't wear anymore. There is an App that helps you do that; Depop. Depop is like Instagram but than for selling clothes. Signing in doesn't cost anything and you can start selling your clothes right away. I like this App, come find me if you like; @eefje19


Follow

2 opmerkingen

 1. The September Issue is echt ontzettend boeiend! En hoe leuk zijn de expressies van anna wintour :D ?

  x karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa he! :D Ik vind hem ook echt leuk, als ik eens in een dip zit kijk ik gewoon die documentaire en dan heb ik weer alle motivatie om door te gaan ;)

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!