French Wardrobe System: Small Wishlist For Tomorrow

NL: Hoii, daar ben ik weer! Terug van een 4-daagse vakantie in Zeeland. Het heeft veel geregend maar ondanks dat was het wel erg gezellig en ik ben weer goed uitgerust. Nu ben ik helemaal klaar voor het laatste weekend van de zomervakantie. Morgen komt een vriendin logeren in Haarlem en zaterdag gaan we samen naar Mysteryland! Maar eerst gaan we morgen shoppen in Amsterdam. Ondanks dat het nog geen 1 september is wil ik mij wel al een beetje vasthouden aan het French Wardrobe System en het leek me daarom handig een lijstje te maken van de dingen die ik graag wil gaan aanschaffen. Hopelijk ga ik me ook echt aan dit lijstje houden haha, maar dat horen jullie later ;)

ENG: Hi there! I am back from a 4-day holiday in Zeeland. The weather was not very good but I got some time to relax which was nice. Now I’m all ready for the last weekend of the summer holiday. Tomorrow a friend of mine comes to Haarlem and on Saturday we will attend the Mysteryland festival together! But first we are going to Amsterdam tomorrow to shop. Even though it’s not the 1st of September yet, I want to start with buying basics for the French Wardrobe System. That is why I thought that it was a good idea to make a list of the things that I want to shop tomorrow. It’s a test to see if I can keep my promis to the system. You’ll hear later if I succeeded ;) 

back to basic


Wat staat er nog op jullie shoplijstje?
What is on your shoplist at the moment?

Follow

8 opmerkingen

 1. Oeeh heel veel plezier bij Mysteryland! En wat een leuke wishlist,
  hopelijk kom je er ook mee thuis! <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Het was echt geweldig :D Ik ga er zo over bloggen! En over mijn aankopen komt ook nog een post deze week~

   Verwijderen
 2. Wat een leuke shoplist zeg! Ben benieuwd!
  Liefs Iep

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik heb dit een tijdje geleden ook geprobeerd maar werd toen weer lui lol misschien toch weer proberen van die basics aan te schaffen ><

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben er net mee bezig en ik vind het tot nu toe erg fijn :) In Amsterdam heb ik lekker basics geshopt en me heel netjes aan de regels gehouden. DE shoplog komt deze week online!

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!