Celebrating With Pizza

Gisteren vierden we mijn broertje's verjaardag met pizza,champagne en goed gezelschap. We hielden het klein (alleen het gezin en de aanhang) maar dat maakten het er niet minder gezellig op. Voor mijn broertje kocht ik een grijze trui van de Zara, gelukkig zat hij perfect en was Joost er erg blij mee :) 

// Yesterday we celebrated my little brothers birthday with pizza, champagne and good company. We were only with close family but that didn't make it less fun. As a present I had bought a grey sweater from Zara  and luckily it fitted perfectly and my brother really liked it :) 
Ik droeg een simpele outfit omdat ik een beetje een kleding crisis heb. Ik ben veel aan het verkopen en ik voel dat ik echt toe ben aan een andere stijl. Ik kan (bijna) niet wachten om er over te bloggen en jullie er meer over te vertellen :) Maar voor nu ga ik nog even genieten van het zomerse weer~

I wore this really simple outfit because I have a bit of a style crisis. I'm selling (at least trying to) a lot of my clothes and I really feel that I'm in need of a new style. I can almost not wait to blog about it and tell you everything :) But for now I'll go out and enjoy the great summer weather while that I still can ~ 

Follow

4 opmerkingen

 1. Wat een leuke outfit! Simpel maar leuk. Waar heb je dat shirtje van? Echt zo'n fijne basic!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje :) Het shirtje is van Abercrombie&Fitch. Ik heb hem in Parijs gekocht maar misschien dat ze hem ook in Amsterdam hebben?

   Verwijderen
 2. I love the outfit! Ik ben zelf ook echt fan van streepjes en basics dus dit is echt een leuke. Wat een origineel idee ook om je broertje iets van kleding te geven. Ik kom bij mijn zusje eigenlijk niet verder dan een Pandora bedel. Thanks dus voor de tip!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dankjee! :D Ik denk dat we qua kleding echt dezelfde smaak hebben want op Pinterest vind ik wat je pint ook altijd super leuk haha! En graag gedaan ;)

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!