My Festival Favourites From DresslinkAfgelopen week heb ik bij meerdere bloggers gelezen over de webshop Dresslink. Ik kende hiervoor deze webshop eigenlijk nog niet en besloot via deze bloggers eens een kijkje te nemen. Het idee van de webshop lijkt een beetje op dat van Choies en Shein. Leuke kleding en accessoires voor een vaak nog leuker prijsje. Ik besloot mijn favorieten van de webshop ook in een collage te zetten, en dit is het resultaat. Ik ga deze zomer naar 2 festivals en heb daar ook deze collage op gebaseerd. Kende jullie Dresslink al? 

Last week I read on various blogs about the webshop; Dresslink. I didn't know about this webshop at first but because of the articles of other bloggers, I decided to take a look at the webshop myself as well. I liked what I saw; nice clothes and accessoires for really nice prices. I decided to make a collage as well and this is the result. I am going to two festvials this summer and based this collage on that. Did you already know about Dresslink? 

Dit artikel is onderdeel van een samenwerking. 
This article is part of a collaboration. 

2 opmerkingen

  1. Ik heb de afgelopen dagen totaal niet op blogs gekeken en ik kende het ook niet. Maar dat shirtje linksonder is echt pretty!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Door alle laatste dingetjes heb ik zelf ook weinig tijd om blogs te lezen, dus wat dat te gaat weet ik hoe je je voelt van dingen missen ;)

      Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!