Birthday Outfit + Food + Presents

Blazer: H&M
Top: Loavies
Jeans: H&M
Shoes: Vans
Earrings: Loavies

Gisteren was ik jarig en ondanks dat veel mensen moesten werken wilde ik het niet zomaar voorbij laten gaan. In de ochtend gingen Joost en ik bij oma langs met gebak. Daar hebben we gezellig gekletst. Eenmaal thuis zocht ik nog snel wat ideeĆ«n op voor het dessert en vervolgens vertrokken we met mama naar de supermarkt om inkopen te doen voor het eten. Ik had een klein gezelschap uitgenodigd voor diner :) 

// Yesterday was my birthday and even though many people had to work, I didn't want to not celebrate it. So in the morning my little brother and I went to grandma with cake. We had a nice chat and enjoyed the sweetness. Back at home I did some last minute research on a dessert recipe and we left to the supermarket to get everything. I had invited some family to celebrate and have dinner together :)
We begonnen met prosecco. Ik ben echt vreselijk met het open maken van dat soort flessen dus Joost hielp me ;)
We started with some prosecco. I hate opening those bottles so my little brother helped me ;)
Het grootste gedeelte van het diner heb ik vast kunnen leggen. Van links naar rechts: stokbrood met aioli, de prosecco, melon met rauwe ham, vervolgens aan de chardonnay, pasta salade en tot slot het toetje wat bestond uit mango/passievrucht ijs, tiramisu, appel crumble cake en brownie. Mmmm ik krijg alweer trek nu dat ik erover schrijf haha! Verder hadden we ook mousaka gemaakt en nog een andere salade. 

I managed to take pictures of most of the food. From left to right: baguette with aioli, the prosecco, melon with raw ham, on to the chardonnay, pasta salad and the dessert which contained of mango/passion fruit, tiramisu, apple crumble pie and brownie. Mmmm I'm getting hungry again while typing this haha! We also had mousaka and another salad. 
Ook heb ik hele leuke cadeautjes gekregen. Een theesetje, Victoria's Secret body mist (coconut passion), zwarte lage Allstars, een Minion nachtlampje (haha!), Vogue Paris, British Vogue en Vogue over Coco Chanel. 

I also got some very sweet presents. A tea set, VS body mist (coconut passion), black low Allstars, a Minion bed light (haha!), Vogue Paris, British Vogue and a bibliography of Coco Chanel. 
Oh! En ook deze poster van NYC :D Maar die paste niet op de foto bij alle andere cadeautjes.
Oh! And also this poster of NYC :D But it didn't fit in the photo with the other stuff. 
~~~~~~~~~~

Ik heb een hele leuke dag gehad en ben blij dat ik mijn verjaardag op deze manier heb kunnen vieren.
Kom maar op met dat 23ste levensjaar! 
I had a really good time and it was nice to celebrate my birthday with this close group. 
I'm now officialy 22! Bring it on!


Follow

Geen opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!