Friday In Neutrals

 Dit is de outfit die ik droeg toen ik mijn verjaardag vierde voor vriendinnen in Maastricht. Ik kreeg allemaal lieve reacties op het artikel over het cafeetje Taart, maar ik merkte ook dat ik voor wat verwarring had gezorgd. Sommige mensen dachten namelijk dat ze mijn verjaardag waren vergeten en dat ik die vrijdag ook echt jarig was, maar dat is niet het geval :P Ik ben namelijk vandaag (29-7) pas echt jarig haha~ Ik ben nu 22 jaar, pfew wat een leeftijd alweer hahaha! Nee ik vind het niet erg dat ik 22 ben geworden. Ik denk/hoop dat mijn 23ste levensjaar veel moois gaat brengen en dat mij weer veel veranderingen (op positieve manier) te wachten staan. Ik begin natuurlijk met Parijs en 2 toffe festivals, maar ook hoop ik een leuke stage te vinden, af te studeren en met Maikel te gaan samenwonen. En wie weet wat dit levensjaar mij allemaal nog meer gaat brengen :D 

// This is the outfit that I wore to my birthday party for friends in Maastricht last friday. I got some very sweet comments on the article of the high tea, but I also noticed that I brought confusion to some of you. Some people thought that last friday was my actual birthday and some other people even thought that they had forgotten to congratulate me, but this is not the case! :P Because my real birthday is today (29-7) haha~ Today I turned 22, pfew what a number right? hahaha! No I'm just kidding, I'm not sad about turning 22 at all. I hope/think that my 23rd year of life will bring many beautiful things and that new doors will open up for me. Of course my 23rd year of life will start with that trip to Paris and attending two festivals, but I also hope to find a fun internship, that I'll graduate from collage and that I'll be able to move in with my boyfriend. And who knows what else this year will bring :D 
Dit is trouwens het topje van Dresslink waar ik het in de vorige post over had. De meesten van jullie schreven er in de reacties positieve dingen over en hier zien jullie het topje in actie ;) Wat vinden jullie van deze outfit?

// This is btw the top from Dresslink that I showed you in the last post. Most of you were really positive about it and here you can see how it looks when you wear it :) What do you think of this outfit? 


Top: Dresslink 
Cardigan: Hema
Skirt: H&M
Shoes: Van Haren
Bag: LizLisa
Earrings: Loavies

Follow

6 opmerkingen

 1. Mooie outfit!
  En leuk dat je nu helemaal een volwassen leventje begint te leiden ;) Poeh, moet er op dit moment echt niet aan denken om te gaan samenwonen. Kan mij dat echt niet voorstellen haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! haha nou dat volwassen leventje begint pas over een jaar als het goed is hoor :P Ik heb nu bijna 4 jaar een relatie dus volgende zomer ben ik wel klaar om te gaan samenwonen ~

   Verwijderen
 2. Wat een leuke outfit! Staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gelukkige verjaardag! Wat zag je er erg leuk uit in je bday outfit! Hmmm het is zo lekker bij Taart hé, ik heb er ook al een blogpost over geschreven enkele maanden geleden ;-)

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!