Outfit - Arabian Summer

 Gisteren had ik mijn laatste examen (of naja herkansing) en nu mag ik het dan ook eindelijk zeggen; ik heb vakantie!!! De komende 2 maanden mag ik gaan genieten van festivals, Parijs, Zeeland, shoppen, zomerse avonden, strandwandelingen en zwemmen in de zee, lekkere salades, goeie boeken en heel veel bloggen! :D Ik moet echter bekennen dat ik vandaag een beetje in een gat viel. Ik heb ineens geen verplichtingen meer op het gebied van school en dat voelt raar. Het weer hielp helaas ook niet mee, het regent al de hele dag dus even lekker naar het park ofzo zat er ook niet in. Ik besloot maar een deel van mijn kleding uit te zoeken, GG te kijken en straks ga ik werken. Gelukkig heb ik voor morgen alweer een leuke meiden dag op de planning staan en over de rest van mijn vakantieplannen komt ergens deze week nog een aparte post online. Hoe bevalt jullie vakantie tot nu toe?

Yesterday I had my last exam and now I can finaly say it; summer holiday is on!!! Whoo! The next 2 months I'm going to enjoy festivals, Paris, Zeeland, shopping, warm summer nights, walking on the beach and swimming in the ocean, eat lovely salades, read good books and blog 'till I drop haha!
Though I have to say that today it felt really weird not having to study. The weather was also not great so I couldn't go to the park or something. I decided to stay in today and organise my clothes, watch GG and in the evening I'll be working. Luckily for tomorrow I have better plans. I'm going to have a fun day with the girls. I'll blog later about more of my summer plans. How's your holiday so far?  

Top: Primark
Shorts: H&M
Sandals: Van Haren
Bracelet: from Morocco
Sunglasses: Primark


P.s. Vergeet niet om mijn win-actie te bekijken, doe jij al mee? 


Follow

6 opmerkingen

 1. Mooi! De top is super leuk!

  XxX
  www.wendyvansoest.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke top! Wat leuk dat je naar Parijs gaat! Prachtige stad ♥

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje Frederieke! :) En jaaaa ik heb er zoveel zin in :D

   Verwijderen
 3. Je top is erg mooi & nog gefeliciteerd met het 1 jarige bestaan van je blog! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!