MyBikiniBodyJourney #5 - The Sports Calander

 Daar ben ik weer met een nieuw artikel in de reeks; MyBikiniJourney. Dit keer wil ik jullie graag introduceren aan dit leuke hulp- & motivatiemiddel. Jennie schreef zo'n 2 maanden geleden over haar zelfgemaakte sportkalender en ik wilde haar idee graag door vertellen omdat ik het super creatief en handig vind :) Mijn versie is echter wel een budget versie haha! Jennie had namelijk een kalender gekocht en daar inspirerende plaatjes ingeplakt. Ik kon helaas alleen dure kalenders vinden dus ik besloot om op een A4tje mijn eigen versie van de sportkalender te maken. Het is niet super strak geworden maar daar ga ik volgende maand (als ik een nieuwe maak) beter op letten. Na een paar maanden ben ik van plan om de A4tjes bij elkaar te binden, dan heb ik toch nog een soort van echte kalender ;)
Maar, wat houdt zo'n sportkalender nou eigenlijk in?
Het is eigenlijk heel makkelijk! Het enige wat je nodig hebt is een A4tje, stiften, en inspirerende plaatjes. Op de sportkalender kun je de dagen dat je gesport hebt aangeven met een sticker, krul of wat dan ook. Zo kun je makkelijk bijhouden welke dagen je goed bezig bent geweest en dat is natuurlijk hartstikke leuk om te zien. Het helpt (voor mij) ook als motivatie middel. Ik wil namelijk heel graag zoveel mogelijk vakjes aankruisen en dat betekend dus dat ik regelmatig moet blijven sporten. Ook als ik een paar dagen niet heb gesport, en ik dus geen vakjes heb aangekruist, krijg ik een schuldgevoel. Dat zorgt er dus ook voor dat ik regelmatig blijf bewegen :)

Je hebt wel weinig stickers tot nu toe hè?
Dat klopt! En ik merkte al direct dat ik een schuldgevoel kreeg. Ik had echter zo'n vol geplande vakantie dat sporten er echt niet van kwam. Daar baalde ik van, en dus ben ik vandaag direct na school gaan hardlopen. Het was heerlijk weer en het hardlopen ging ook goed, dus na afloop kon ik weltevreden een krul zetten. Morgenochtend hoop ik mijn 2e krul van deze week te kunnen zetten. 
Na een week of 2 zal ik laten zien hoeveel krullen in heb verzameld, ik ga zeker mijn best doen om er veel neer te kunnen zetten ;) 

Wat vinden jullie van de sport kalender? Zou je hem gebruiken? 


My Merry Morning

6 opmerkingen

 1. Reacties
  1. Dankjee :) Ik vind het ook echt handig om te gebruiken~

   Verwijderen
 2. Dat ziet er super leuk uit! Ik had het ook gezien bij Jennie en wilde dolgraag hetzelfde maken. Het is er alleen nog niet van gekomen :P

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa het is al weer een tijdje geleden dat zij het introduceerde en nu pas was het er ook bij mij van gekomen haha! Het is wel echt een leuk hulpmiddel :)

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!