All About The Basics

Hoii allemaal, hoe was jullie woensdag? Mijn woensdag was niet zo bijzonder, ik heb met twee vriendinnen op school gestudeerd en daarna hardgelopen. Ik denk nog steeds af en toe dat het dinsdag is haha! Door Pinksteren ben ik een beetje in de war. We gaan het weekend alweer tegemoet! :D
De laatste tijd is het vaak lekker weer in Maastricht, maar nog net niet lekker genoeg om zomerkleding te dragen. Ik weet op dit soort dagen nooit zo goed wat ik aanmoet, en vandaag redde deze basics mijn outfit. Het vest is eigenlijk meer geschikt voor de winter maar het zit zo lekker dat ik het toch aandeed, daardoor hoefde ik geen jas aan ;) Daarnaast ben ik erg gesteld op dit tasje. Het is één van mijn beste aankopen in Japan. Wat dragen jullie graag tijdens deze dagen?
Cardigan: Primark
Shirt: H&M
High waisted jeans: H&M
Shoes: Nike Air Force 1
Bag: LizLisa

My Merry Morning

12 opmerkingen

 1. Die tas! Die tas! :O Echt super leuk!
  Sowieso hele leuke outfit in algemeeen ^^
  maar die tas aah *_*

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha dankje Jinn! :D
   Als je nog eens naar Tokyo gaat dan kan ik echt aanraden om eens bij LizLisa te gaan kijken. Daar hebben ze alleen maar van zulk soort schattige tassen ;)

   Verwijderen
 2. Wat zie je er weer erg leuk uit!

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke look Eva! Wat ik de laatste draag tijdens deze dagen zijn mijn... UGGS hahaha ik meen t. Niet voor de warmte natuurlijk maar voor comfort. Ik heb staand werk dus daarmee kan ik er heel lang op lopen.  www.theycallmetrue.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje Trudy ! haha nou ik kan je geen ongelijk geven want UGGS zitten nou eenmaal heerlijk!

   Verwijderen
 4. Heerlijk zo'n lekker lang warm vest!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk zo'n lekker lang warm vest!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!