Japan Company Day Outfit

 Blazer: Borrowed from my mom 
Shirt: Mango 
Skirt: H&M
Shoes: Mysty Woman 
Bag: Altrose
Afgelopen Donderdag ben ik naar de Japan Company Day in Leiden geweest. Op deze dag krijgen studenten, van de studies die gefocust zijn op Japan, de kans om met Japanse bedrijven te speed-daten en contacten te leggen voor werk en stages. Het is best een formeel evenement dus ik moest er netjes uitzien. Eerst was ik van plan om mijn ballerina's aan te doen en mijn witte blouse, ik bedacht me echter op de ochtend zelf dat ik eigenlijk veel liever een outfit wilde dragen waar ik mijn persoonlijkheid een beetje in terug kon laten komen. Ik ben niet iemand die je in een strak pak kan hijsen en waarvan je kan verwachten dat ze zich netjes in het gareel voordoet. Ik ben een individu met eigen normen en waarden en ik heb graag dat mensen mij nemen zoals ik ben. Dus stelde ik deze outfit samen waarbij ik me op mijn gemak voelde en misschien nog wel het belangrijkste; waar ik mezelf in kon zijn :) Geen strak witte blouse en geen rok tot over de knieën. Ik ben nog jong en vind dat ik dat mag laten zien haha! De dag is goed verlopen, ik heb leuke gesprekken gehad met verschillende bedrijven en niemand had aanmerkingen op mijn outfit ondanks dat ik er niet super formeel uitzag. 

Wat vind jij van deze outfit? En hoe denk jij over het formeel kleden tijdens zo'n dag? 

My Merry Morning

5 opmerkingen

 1. Wat een leuke outfit! Ik had de keer dat ik ging ook niet zo'n typisch pak aan maar iets wat ik zelf ook leuk vond :) Gaaf dat je bent geweest !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje Jinn :D Tof dat jij toen ook geweest bent en lekker iets droeg waar je je zelf goed in voelde :)

   Verwijderen
 2. Ik vind je outfit supermooi en zeker heel belangrijk dat je je er goed in voelt, want dat maakt je zelfverzekerder. Ik denk wel als je ooit gaat solliciteren dat je rok misschien iets langer mag :):) of ben ik nu weer ouderwets..............

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjee :) En jaa daar heb je zeker gelijk in haha! Doordat de camera een beetje laag stond lijkt mijn rokje nog korter ook haha! Maar naar een sollicitatie zal ik zeker een (iets) langere aantrekken, zolang het er maar een beetje levendig uit blijft zien ;)

   Verwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!