Can Never Go Wrong With Stripes

Ik was gisteren al begonnen aan dit artikel maar op de één of andere manier lukte het me niet om er wat leuks bij te schrijven. Ik was ook ontzettend moe dus ik liet het maar even voor wat het was. Nu zit ik voor de 2e keer te bedenken wat ik nou precies zou willen schrijven hier. Ik denk dat ik het maar kort hou, er valt gewoon niet zoveel te vertellen dit keer over deze outfit :)
Afgelopen woensdag vierde mijn huisgenootje haar verjaardag en zijn we met een groep vrienden uit eten gegaan, wat erg gezellig was. Ik wilde niet in een broek aan komen dus ik besloot mijn gestreepte shirt van de H&M te combineren met een rokje. De onderkant van de outfit voelt winters maar het shirt maakt het gelukkig allemaal wat lichter. Met streepjes kan het gewoon nooit mis gaan ;) 
  Shirt: H&M
Skirt: H&M
Shoes: Mysty Woman
Bag: Dolcis 
Necklace: Primark


7 opmerkingen

 1. Het rokje is zo leuk! Liefs x www.lovelyleisure.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje Yvet! Ik heb dat rokje echt al 4 jaar en hij zit nog steeds perfect :)

   Verwijderen
 2. Gave outfit! Ik vind het super leuk als men de top in het rokje draagt. Bij mezelf vind ik het er alleen nooit niet uitzien..

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!