Life Lately - Cocktails, Pitch Perfect 2 & FroYo

 Vorige week woensdag vierde mijn huisgenootje haar 23ste verjaardag en gingen we gezellig uit eten bij de Kiwi. Kiwi is tevens een cocktailbar en daar moesten we natuurlijk wel even gebruik van maken ;) Ik probeerde de Bols Cheesecake cocktail (het lichtroze drankje), die was erg lekker!  
 Afgelopen weekend heb ik samen met mijn vriend hardgelopen. Dat ging super goed en we waren zo trots op onszelf dat we besloten om uit eten te gaan bij ShabuShabu, haha! 
 Omdat ik niet genoeg tijd had om outfit foto's te maken besloot ik voor een keertje om op deze manier mijn outfit te laten zien. Toch vind ik real-life outfit posts veel leuker, dus dit soort foto's zullen jullie niet vaak zien ;) 
 Selfie tijd! En ik probeerde de nieuwe framboos Magnum. Die was verrassend lekker!
 Dinsdag ben ik met Lizanne naar Pitch Perfect 2 geweest. Ik verwachte er niet zo veel van maar hij was echt leuk! Zoveel beter dan deel 1. Hebben jullie hem al gezien? Ik wil ook graag naar 'the age of Adaline' als die uitkomt, want: Blake Lively <3
Donderdag ging ik voor school met Rachelle naar de Frozz om Frozen Yoghurt te halen. Van de NS had ik een kortingsbon waarmee de 2e Frozen Yoghurt gratis zou zijn, maar toen ik die liet zien zei de mevrouw achter de balie dat de bon alleen geldig was als we een treinkaartje had gekocht :( Echt flauw want wij reizen natuurlijk als studenten altijd met gratis onze OVchipkaart. Gelukkig was de mevrouw erg aardig en ze bood aan dat als we alsnog een Frozen Yoghurt zouden kopen we extra toppings mochten. Ik koos voor aardbeien, kiwi, chocolade snippers en spekkoek, mmmm :) 

Hebben jullie nog leuke dingen gedaan afgelopen week? 

My Merry Morning

16 opmerkingen

 1. Die blouse is leuk!! Ik was ook erg verrast door de roze magnum. Veel lekkerder dan ik had gedacht.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! jaa he :D normaal ben ik niet zo van de fruitsmaken als het op ijs aankomt maar dit was echt een openbaring haha!

   Verwijderen
 2. Oh jaloers, de hamburgers bij Kiwi zijn echt zalig! Ik ben ook onlangs een frozen yoghurt bij Frozz gaan halen, hmm die chocolade schilfers!

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa he! :D Kiwi is echt een gezellig restaurant in het algemeen~

   Verwijderen
 3. Die framboos magnum ziet er zo lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wil zelf ook nog heel erg graag naar Pitch Perfect 2!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker doen :D dit deel is veel beter dan de eerste vind ik zelf~

   Verwijderen
 5. Bols likeurtjes zijn echt super lekker! Ik wil nog steeds naar het Bolsmuseum en een likeurtour doen :)
  En ik wil ook naar Age of Adaline want Michiel Huisman haha

  En vandaag heb ik de Kobuta kimono's in Leiden gezien! Die dingen zijn zo groot..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bestaat dat haha! Wat leuk :D Daar zou ik ook wel eens heen willen dan :)
   Jaaaa Michiel Huisman mag er natuurlijk ook zeker zijn ;)

   Verwijderen
 6. ik had die froyo bon ook! en same problem ._. beetje lullig. ik bedoel iedereen die dat ontvangt heeft een ov zowat.. maaaarja. froyo = yummy <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa ik vond het ook een beetje jammer van die bon, maja de frozen yoghurt zelf maakte het weer goed ;)

   Verwijderen
 7. Echt leuke foto's! En de magnum o_o wauw, looks yummy!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje Jinn :) Jaa die Magnum moet je zeker eens proberen als je weer in Nederland bent!

   Verwijderen
 8. Haha heel goed dat jullie jezelf belonen met lekker sushi eten ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!