My Valentine

 De dag nadat ik was geland in Nederland was het Valentijn en Maikel en ik wilde, ondanks dat ik net terug was, toch wat leuks doen. Dus zijn we naar Artis gegaan :) Ik was al heel lang niet meer naar een dierentuin geweest en het was echt leuk om weer eens tussen de dieren rond te lopen. Vooral het aquarium was mooi. Na Artis was ik wel moe omdat ik nog last had van mijn jetlag. We besloten om voor het avondeten kip shoarma te maken, super romantisch haha! En daarna hebben we nog een film gekeken. Het is fijn om weer samen leuke dingen te kunnen doen :) 

Dit was een beetje een korte post, maar volgende keer zal ik weer meer foto's plaatsen :)
Vanavond ga ik mijn spullen naar Maastricht verhuizen. Ik ben benieuwd of alles daar nog hetzelfde is ;) Tot snel~ 

My Merry Morning

3 opmerkingen

 1. Wat leuk dat jullie naar Artis zijn geweest! Artis staat nog op mijn lijstje, ben er nog nooit geweest =). Toevallig zijn wij ook laatst naar een dierentuin geweest, daar komt binnenkort een post van online ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tis echt een leuke dierentuin dus een aanrader. Ben benieuwd naar de post over jou dierentuin avontuur ;)

   Verwijderen
 2. ik ben nog nooit in Artis geweest! lijkt mij super leuk :D omg heel erg maar ik was vergeten dat je een vriend had haha, hij zal wel super blij zijn dat je terug bent <3

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!