For Once In Forever

 Cardigan: Forever21 | Shirt: H&M | Jeans: H&M | Boots: Mysty Woman

Ik schrijf nog even snel dit bericht voordat ik naar bed ga. Ik ben super moe van het verhuizen van mijn spullen naar Maastricht (daar blog ik later over), maar ik had alsnog zin om even te bloggen. Ik heb namelijk voor het eerst sinds een hele lange tijd outfit foto's gemaakt :) En die wilde ik graag met jullie delen. De outfit zelf is niet heel bijzonder maar ik ben er eindelijk achter hoe ik de foto's wat meer warmte kan geven. Ik ben slecht met photoshop dus ik gebruik Picmonkey, dat is eenvoudiger, dus dat maakt het voor nu leuk om soms foto's te bewerken. Wat vinden jullie van deze outfit? ~
 De zon scheen zo heerlijk, ik verlang naar de lente ;)


My Merry Morning


5 opmerkingen

 1. Heel leuk! Vooral je vest ziet er heerlijk warm uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjee :) En jaa het is een heerlijk vest, ik draag het graag~

   Verwijderen
 2. Mooi setje Eva, kleur van het shirt kleurt mooi bij jou.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Had deze nog niet gezien! Mooie foto's van je zo in dat zonlicht :D En schattig nieuw blogdesign <3 Ik ben nog altijd en forever opzoek naar een design die ik wil haha. Die ik nu heb vind ik zo mooi maar hij is zo traag met laden steeds, en wordt er niet sneller op hoe meer posts ik plaats =__= ughiee! :(

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!