Outfit: Merry Christmas!

 Blouse: Vero Moda
Skirt: H&M
Boots: Van haren
Earrings: H&M


Kerstmis is voor mij dit jaar anders dan de vorige jaren. Voor het eerst vier ik kerst zonder familie, dat is best raar en ik vind het ook jammer dat ik niet bij de kerstdiners erbij kan zijn.  Maar gelukkig vieren we het hier in Japan ook een beetje met vrienden. Zo hebben we afgelopen maandag een kerst-karaoke feest gehouden. Hierboven zie je mijn outfit voor die avond. Het glitter rokje heb ik bij de H&M in Tokio gekocht :) Het feest was erg geslaagd! Vanavond ga ik lekker een film kijken en relaxen. Ik mis de kerstverlichting en kerstboom wel een beetje, maar dat is dan volgend jaar weer extra leuk haha! Morgen heb ik met vriendinnen ook een leuk dinertje gepland. Daar zal ik later meer over vertellen. Ik hoop dat iedereen een mooie en gezellige kerstavond heeft met vrienden en familie. Ik wens jullie allemaal een.....
Vrolijk Kerstfeest!


English: For me this years Christmas is different from all other years. This is the first time that I won't be around family. I feel a bit sad that I have to miss all the great dinners and atmosphere, but luckily we also celebrate Christmas in Japan. Last Monday we had a Christmas karaoke party. The outfit above is what i wore to that party. It was great! Tonight I will just relax by myself and watch a movie. I do miss the Christmas lights and tree, but next year it will probably be extra fun to have those haha! Tomorrow we also plannend a girls Christmas dinner. Looking forward to that and  I probably blog about it later as well~ For now I wish you all a....
Merry Christmas!

Mijn week planning met kerst-doodles in het Flow boekje. 
My plans for this week with some Christmas doodles.

5 opmerkingen

 1. YOU LOOK SO CUTE :D merry xmas ookal ben je zonder familie ^^ in japan is het vast ook super leuk :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjee! ^^ het is in Japan eerlijk gezegd niet zo bijzonder met kerst als je geen koppel bent haha. Ze vieren het niet samen met familie ofzo. Maja ik heb het net gezellig gevierd met vriendinnen, ook leuk ;)

   Verwijderen
 2. Ik wens je hele fijne feestdagen toe! Geniet ervan =) Leuke outfit!!

  http://www.bloglovin.com/blog/13049789

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om er een kerstmuts bij te dragen, dat maakt je outfit helemaal af! Ik heb dit jaar ook voor het eerst Kerstmis gevierd zonder mijn familie. Fijne feestdagen nog!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!