It's Beginning To Look A Lot Like Christmas

 De straten van Matsumoto zijn de laatste weken versierd met kerstbomen en lichtjes. De sfeer is heel goed en geeft mij echt een kerstgevoel. Vandaag ging ik rond 5 uur de stad in om wat foto's te maken :) Het begon zelfs zachtjes te sneeuwen! Ik zocht eigenlijk nog een klein kerstboompje maar overal waren ze uitverkocht of heel duur, jammer. Van thuis heb ik gelukkig wat leuke kerstversiering gekregen, maar daar later meer over ;) 

English: the streets of Matsumoto are covered in Christmas trees and beautiful lights. The atmosphere is so great and it really gives me a Christmas feeling. Today I took some photos of the Christmas lights :) It even started snowing a little! I was also looking for a little Christmas tree but they were either sold out or pretty expensive... Luckily I got a package from home with some Christmas decorations, but more about that later ;) 7 opmerkingen

 1. looks so prettyyy! everything is better in japan :(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er leuker uit dan hier!
  Maar betalen de winkels de kosten hiervan of de gemeente..?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb om eerlijk te zijn geen idee. Ik denk dat op de straten de gemeente zorgt voor de kerstbomen en lichtjes maar bijvoorbeeld de eerste foto van de kerstboom bij het café, die is denk ik door de winkel zelf verzorgd.

   Verwijderen
 3. Wat mooi hè al die kerstversiering! Laat de kerst maar komen, ik ben er klaar voor haha =)

  http://www.bloglovin.com/blog/13049789

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat mooi, al die kerstversieringen daar! Is toch net even wat uitgebreider allemaal. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, wat onwijs gezellig zeg, al die lichtjes en bomen! Toffe foto's heb je ervan gemaakt, ik kan hier echt van genieten <3 Houd van deze tijd :) Liefs! - www.glowofbeauty.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat cafeetje(?), ziet er echt zo leuk eruit zeg! :D Kerstversiering vind ik altijd zo leuk en gezellig, soms ook romantisch. Geen idee waarom :'D.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!