Christmas Present From Home

Afgelopen week heb ik een pakketje ontvangen van het thuisfront. Eerst was ik bang dat het niet goed aan zou komen omdat ik het adres verkeerd had doorgegeven. Gelukkig is het uiteindelijk toch goed afgeleverd :) In het pakketje zat kerstversiering, een FLOW tijdschrift en een lief gedicht van mama. Ik werd spontaan vrolijk toen ik het ontving. Soms heb ik wel een beetje heimwee naar thuis, maar van de laatste 2 maanden wil ik proberen om optimaal te genieten :) Ik heb een paar dagen niet meer geblogd maar dit weekend ga ik naar Tokio dus daarna kunnen jullie weer veel posts verwachten! 

English: Last week I received a package from home. At first I was scared that it would not be delivered because I had send the wrong adress. But in the end it all worked out :) In the package I found christmas decoration, a magazine and a sweet poem from my mom. I instantly got happy when I received it! Sometimes I really miss home, but I want to make the most of my last 2 months here. I also haven't blogged for a few days... but this weekend I'm going to Tokyo and then I'll make lots of posts again ;D 
 Such cute Christmas cards
Ik vind het extra boekje dat bij het FLOW tijdschrift zo leuk! Er staan allemaal creatieve ideetjes in om te doen en over te schrijven. 

I really like the little magazine! It was full of creative ideas to do and to write about. 
 Ik heb vanmiddag mijn kamer versierd onder het genot van kerstmuziek. Nog 10 dagen tot de kerst!
 I decorated my room today while I listened to Christmas songs. 10 days left to Christmas!

Have a nice evening!~ 


8 opmerkingen

 1. Wat ontzettend leuk dat je dit pakketje hebt ontvangen. En lief van je moeder dat ze een gedichtje heeft gemaakt. Ik kan me voorstellen dat je nu zo rond de feestdagen je familie wel wat meer mist..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat boekje zit er niet apart erbij, die moet je apart erbij kopen haha! Een vriendin van me koopt dat elke week haha. Maar flow is zo'n leuke tijdschrift ^^, heel leuk dat je dat een pakketje hebt gekregen, en zo lief van je mama om een gedichtje erbij te doen! :D
  En omg, naar Tokio, alvast have fun! n__n

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ohh haha dan heb ik dat verkeerd begrepen! Jaa het is echt een verrassend leuk tijdschrift :D

   Verwijderen
 3. Zo'n pakketje van het thuisfront is altijd leuk! haha. Lief van je moeder om een gedicht te schrijven. Ik wens je een fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar toe in het oosten (Oké, voor mij het westen haha) ! Liefs, Roxanne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haha dankjee! Jij ook fijne kerst en gelukkig nieuw jaar! :D

   Verwijderen
 4. Wat een super lief pakketje! Zo heb je toch nog een beetje het kerstgevoel daar ^^
  Veel plezier in Tokio!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aweee those are the cutest gifts ever! I would definitely love to receive a package like that- it is so sweet and thoughtful! :)

  www.callmemaddie.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke kerstkaarten! Ik vind kerstkaarten altijd zo leuk om op te hangen maar in mijn kring verstuurt bijna niemand nog kaarten :(

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!