Zeeland 2021 - Genieten, brood bakken en meer strand

Nadat we zondag waren gesetteld in het huisje, gingen we maandag op pad naar Middelburg. Er was namelijk een antiek/boekenmarkt die ik graag wilde bezoeken. We hebben niks gekocht maar het was wel een leuke markt om over rond te lopen. Verder hebben we nog lekker koffie gedronken op het terras en door de kleine straatjes gelopen. Hoe leuk zijn die paraplu's die ze hebben opgehangen! 
Voor mijn verjaardag heb ik van papa en Nikkie een broodbakmachine gekregen! Zo'n machine stond al een tijdje op mijn wenslijstje. Ik ben er zo blij mee! De eerste keer brood bakken was spannend maar ging wel direct goed. We hebben lekker ontbeten met vers (zelfs nog een beetje warm) brood! Echt genieten! 
Dinsdag zijn we naar Veere gegaan. Daar hebben we de kerk beklommen. Bovenin heb je mooi uitzicht over Zeeland! Verder was Veere weer schattig als altijd en er stonden er overal hele mooie stokrozen. 
Papa maakte iedere keer als we koffie dronken zijn koffie-art hahaha! Een smiley is zijn specialiteit😂
Vakantie in Zeeland betekend overigens veel lekker eten en vooral ook veel borrelen! Woensdag kwamen Daantje en Rens op bezoek en stond er natuurlijk ook weer een uitgebreide borrelplank op tafel.
Die avond hebben we kaas fondue gegeten! Zo lekker. Een verassende combinatie die ik nog niet eerder had geproefd was peer met de gesmolten kaas. Een aanrader!
Doordat het de meeste dagen regende hebben we heel vaak spelletjes gedaan. Voor de vakantie hadden we Beverbende en Exploding Kittens gekocht. Die twee hebben we dan ook uitgebreid gespeeld en veel lol mee gehad!
Woensdagavond leek het erop dat we een mooie zonsondergang zouden krijgen dus gingen we rond half 10 weer naar het strand. Er waren in ieder geval mooie roze schapenwolkjes. 
Helaas was er geen spectaculaire zonsondergang uiteindelijk. Maar we hebben wel nog lekker gewandeld. De houten palen die half in de zee staan blijft een mooi gezicht :)
Donderdag was het alweer de laatste dag. We zijn naar Domburg gegaan en Maikel heeft daar in de zee gezwommen. Omdat het ook mijn verjaardag was hebben we in een strandtent nog lekker een drankje gedaan in de zon. 

Daarna was het helaas tijd om alweer in te pakken. Zeeland was dit keer maar kort, maar ik heb er weer van genoten. Ik kom altijd helemaal bij als we daar zijn. Het is gewoon zo ontspannen altijd. Geen gedoe met vliegen, en dat je koffer een bepaald gewicht moet zijn of dat je ergens op een bepaalde tijd moet zijn. Gewoon helemaal relaxt :)

Toen we afscheid hadden genomen van het huisje en papa en Nikkie gingen we richting huis, maarrrr we hebben wel eerst een tussenstop gemaakt in Den Haag. Maikel had daar namelijk voor mijn verjaardag een hotel geboekt! Daarover in de volgende post meer ;) Fijne zondag allemaal! Xx

2 opmerkingen

  1. heerlijke vakantie! Middelburg wil ik ook eens bezoeken.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Middelburg is een aanrader. Gezellige stad met een aantal mooie winkeltjes en terrassen. Je kunt je er niet een HELE dag vermaken denk ik, maar voor een middag is het zeker leuk. Vooral als er markt is.

      Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!