Afgelopen week

 Vorige week zaterdag was een speciale dag omdat Maikel's moeder, broer en ik een surprise party voor hem hadden georganiseerd. Alles was tot in de puntjes uitgedacht en een belangrijk onderdeel van het plan was dat ik Maikel mee uit eten zou nemen zodat in de tussentijd ons huis kon worden versierd. Het was natuurlijk belangrijk dat Maikel niks door zou hebben en dat was op sommige momenten best lastig. Ik was ook echt zo zenuwachtig haha! Pas toen we in het restaurant zaten kon ik wat ontspannen omdat er op dat moment eigenlijk niks meer mis kon gaan. 
We aten bij Miyagi&Jones, een Aziatisch fusion tapas restaurant. Echt super lekker eten en sfeervol ingericht! Een aanrader voor als je in Haarlem bent. 
Na het eten gingen we weer richting huis en daar stond iedereen ons op te wachten bij de surprise party. Het was gelukt!! Maikel had wel vermoedens dat er iets zou gaan gebeuren maar hij had niet verwacht dat de hele tuin vol zou staan met mensen dus dat was super leuk. Hij straalde helemaal toen hij iedereen zag staan haha! Het was een erg gezellige avond. Echt een geslaagd feest!
Maandag was ik redelijk bijgekomen van het feest en besloot ik voor het eerst deze zomer naar de sportschool te gaan. Doordat ik corona heb gehad is mijn conditie helemaal verdwenen helaas, maar dat ben ik nu weer rustig aan het opbouwen. Het is ook goed voor mijn motivatie om niet mezelf te dwingen een heel uur te gaan sporten. Ik ben nu 2x een half uurtje geweest en dat vond ik prettig. Ik zie nu niet op tegen de volgende keer :)
Na het sporten ging ik even langs de Action want we hadden nieuwe theedoeken nodig. Ik vond deze groene met knoflook erop leuk. En daarnaast kocht ik ook een pakje met roze schriften voor een nieuw project waar ik aan ben begonnen. 

Thuis maakte ik avocado-spread voor op brood voor de lunch. Echt lekker! 
Na de lunch heb ik met een kop koffie mijn boek uitgelezen. Ik lees langzaam maar geniet er wel altijd van. Het is alleen soms lastig om de tijd te vinden dus nu lees ik iedere ochtend dat ik naar werk ga ongeveer 20 minuutjes en dat is een fijn ritme :)

En dan het nieuwe project dat ik ben begonnen: Koreaans leren! Ik wil dit al heel lang maar ben er nooit aan begonnen omdat ik me dan schuldig voel dat ik geen tijd aan de Japanse taal besteed. Dat gevoel heb ik nog steeds wel een beetje, maar ik wil de Koreaanse taal ook gewoon een kans geven. Net als dat ik soms wat Frans probeer te leren. En als we volgend jaar (hopelijk) naar Japan gaan dan willen we ook een week naar Zuid-Korea dus dan komt het toch van pas als ik ook wat Koreaans kan lezen/spreken. 
Lieve Indy lag zo lekker in het zonnetje voor het raam. Ik houd van deze "golden hour" momenten <3
De Hortensia bij ons in de tuin ligt er door de weinige zonuren en vele regen een beetje zielig bij. Dus heb ik wat mooie bloemen afgeknipt en die hangen nu te drogen in de gang. Ik had gelezen dat als je ze ondersteboven vastbind voor twee weken, ze dan mooi gedroogd zijn. Ik ben benieuwd!
De rest van de week heb ik vooral hard gewerkt en in de avonden hebben we Downtown Abby gekeken. Zo'n leuke serie! Ik ben blij dat die op Netflix is verschenen. 
Vandaag hebben we geen afspraken en ben ik na het boodschappen doen even in een koffietent om de hoek gaan zitten met een boek. Ik voelde me wel een beetje opgelaten om er alleen heen te gaan, maar toen ik eenmaal lekker zat te lezen heb ik genoten. De koffie en cupcake waren lekker en ik vind de sfeer in koffietentjes altijd heel fijn. Zeker straks in de herfst is het zo sfeervol. Dan ga ik denk ik vaker in verschillende koffietentjes zitten om te lezen of schrijven :)

De rest van dit weekend is ook rustig. Morgen gaan we in de middag fietsen naar mama en René (dat is ongeveer 15km) en daar borrelen en de Grand Price kijken. Hopelijk blijft het droog haha. 
Fijne avond allemaal! Xx

1 opmerking

  1. Ik ben ook hortensia’s aan het drogen, ik ben benieuwd! En ik zit ook graag in koffietentjes te lezen of te schrijven, fijn dat het weer kan.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!