Spring home wishlist

Bijzettafeltje: Sklum | Dinerkaarsen: Dille & kamille | Kaarsenhouders en vaas: Karwei | Prints: Etsy
Tijdschriftenrek, buitenkleed, tuinlantaarn en kraanvogel lamp: Xenos | Kussens: H&M 

Je weet dat je volwassen wordt als: je enthousiaster wordt van het shoppen van woonartikelen dan van kledingšŸ˜… Bij mij is die tijd nu aangebroken. Ik vind het zo leuk om op websites en in de kringloop naar woonspulletjes te zoeken. We zijn ons huis, dat we 2 jaar geleden van mijn mams hebben gekocht, stap voor stap eigen aan het maken. Dat is een lang proces, en in het begin vond ik dat leuk omdat er allemaal spullen van verschillende huishoudens door elkaar stonden. Het voelde allemaal heel rommelig aan. Ik wilde het liefst met 1 druk op de knop een mooie nieuwe inrichting. 
Maar nu ben ik zo blij dat we het rustig aan doen en goed nadenken voordat we spullen kopen. Onze visie van hoe we het willen richtingen is veranderd over de afgelopen 2 jaar en nu weten we veel beter wat bij ons past. We houden van kleur in huis, veel planten en houten meubels. Wij zijn geen geordende mensen, en dus is ons huis dat ook niet. Voor anderen voelt dat chaotisch, voor ons voelt dat goed :)

We zijn inmiddels hard aan het sparen voor een een nieuwe keuken. Hopelijk kan die ergens in mei/juni gezet worden. Daarna gaan we sparen voor een nieuwe vloer en in de tussentijd vermaken we ons dus met het aanschaffen van planten en af en toe wat leuke accessories. Hierboven heb ik een collage gemaakt van dingen die ik op dit moment erg leuk vind en die ik graag zou aanschaffen. Sowieso dinerkaarsen in vrolijke kleuren! We hebben daar nog geen houders voor dus die staan ook op de wishlist. Een mooie print voor op het toilet (want die is nu helemaal wit en dat is ons wat te kaal haha). Een mooi buitenkleed voor bij de loungeset is ook welkom, en die kraanvogellamp vind ik gewoon heel erg tof! 
Ik hoop dat binnenkort de winkels en tuincentra weer open mogen want ik mis het rondneuzen. Een afspraak van 30 minuten is gewoon te weinig, en ik heb dan ook heel erg het gevoel dat ik wat MOET kopen omdat ik een tijdslot bezet heb. Hebben jullie dat ook? 

Wat staat er op jullie home-wishlist?

2 opmerkingen

  1. Hele mooie items! Wij hebben vorig jaar een buitenkleed gekocht en daar heb ik zeker geen spijt van.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuk! Ik denk ook dat het echt wat toevoegt aan een veranda :)

      Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!