Hey maart!

En toen was het alweer maart! Aan de ene kant gaat de tijd super snel, en aan de andere kant heb ik ook het gevoel dat we al heel lang in 2021 zitten. Misschien komt dat ook door de lockdown, dat er geen verandering is gekomen sinds december 2020... Het is toch bijna niet te geloven dat we alweer bijna een jaar in een Pandemie zitten!? Vorig jaar op 1 maart startte ik mijn nieuwe baan en had ik nog reisjes op de planning staan voor half maart (Curacao) en begin april (Parijs). Ik had het grootste vertrouwen dat die door zouden gaan want in Nederland waren er nog niet zoveel besmettingen, dacht ik, en een lockdown? Daar had ik niet eens bij stilgestaan. Toen klonk dat nog zo bizar, nu is het vrijwel normaal dat er maatregelen zijn. Maar de dagen worden langer, het weer wordt beter en de bloementjes komen boven. Dus er veranderen wel degelijk dingen en hopelijk gaan we dat binnenkort ook zien rondom de coronamaatregelen. Vandaar een vrolijk moodboard met warme tinten en veel roze; voor een rooskleurige toekomst 😉

In de tussentijd probeer ik niet al te veel over corona na te denken en houd ik mij bezig met de dingen waar ik vrolijk van wordt: het herindelen van mijn kledingkast (daar komt nog een blogpost over!), bloggen, wandeling in het zonnetje, tekenen, lezen en de kleine afspraken met vriendinnen en familie.  
Waar wordt jij vrolijk van deze dagen? 

4 opmerkingen

 1. Ja, het is echt bizar hoe snel de tijd gaat. Goed dat je afleiding zoekt. Ik doe dat ook zoveel mogelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja he! en het is ook zonde om terug te kijken of de corona tijd als het is afgelopen en dan te denken: jeetje wat zonde ik heb toen allemaal maar zitten wachten tot we weer dingen mochten.

   Verwijderen
 2. Thuis probeer ik zo min mogelijk aan corona te denken (ik heb eindelijk tijd voor bijna al mijn vele hobby's!). Maar het is wel fijn dat de dagen langer worden en het weer wat mooier. Ik heb echt zin gekregen om te genieten van mijn balkon!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha fijn he om veel hobbies te hebben, dat is echt een redding in deze tijd! en inderdaad, echt zin in de zonnige langere dagen.

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!