Mijn eerste vlog staat online!

Vandaag is mijn eerste vlog online gegaan! Ik zat al een tijdje met het idee om video's te gaan maken en twee weken geleden ben ik daar mee begonnen. De beelden en techniek zijn (nog) niet je van het, maar het is wel echt leuk om te doen. Het thema van de video's is "slow living". Ik wil de kleine dingen van het dagelijks leven in beeld brengen en laten zien hoe mooi die zijn. Ook de schoonheid van de seizoenen wil ik vastleggen en hoe mooi Nederland kan zijn. 
Ik denk dat we in deze corona-tijd er achter zijn gekomen dat we de kleine dingen meer moeten waarderen. In deze eerste video ga ik bijvoorbeeld sinds 4 maanden weer eens naar de kringloopwinkel en daar heb ik zo van genoten! Die waardering leg ik dan vast op beeld :) 

Ik gebruik Youtube om de video's online te zetten, maar het is niet mijn doel om veel volgers te krijgen ofzo. Het is puur voor de lol en omdat ik het zelf zo leuk vind om later terug te kunnen kijken, net als met de artikelen hier op mijn blog. Ik ga ook geen druk leggen op het maken van video's. Het kost sowieso veel tijd om een video in elkaar te zetten. Daar werk ik in de avond een uurtje of twee aan totdat ik tevreden ben. Maar ik kan het ook gerust een paar dagen laten voor wat het is, want het moet wel leuk blijven. Wanneer de tweede video online komt weet ik dus nog niet. Er komt ook geen vast schema. 

Ik ben benieuwd wat jullie van deze eerste vlog vinden! Toen hij aan het uploaden was op Youtube was ik zelfs eventjes zenuwachtig, haha! Maar het waren wel meer enthousiaste kriebels dan echte zenuwen ;) Ik heb in ieder geval nu al weer zin om aan de volgende video te beginnen! Fijne avond allemaal Xx

Geen opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!