Wandelen in de duinen

 Afgelopen zaterdag zijn we in de namiddag met Charlotte en Koen een wandeling gaan maken door de duinen van Ijmuiden. Zij moesten de hond uitlaten en vroegen of wij mee wilden. Het weer was heerlijk en we hoopten dat het bij Ijmuiden een minder druk zou zijn dan bij Zandvoort of Bloemendaal aan Zee, dus besloten we mee te gaan. Gelukkig was het inderdaad rustig in de duinen en hebben we het grootste deel van de tijd met zijn vieren rondgelopen. Het was gezellig om even te kunnen bijkletsen en heerlijk in de zon! Ik heb echt genoten van de frisse lucht en de rust. Het is gek dat wanneer veel in het dagelijks leven beperkt wordt je zo kunt gaan genieten van dit soort simpele uitstapjes.


Buiten deze wandeling zijn we, behalve voor boodschappen, niet meer de deur uit geweest. Gelukkig hebben we een tuin en daar konden we gisteren van de zon kunnen genieten. Vandaag is de wind te koud dus blijven we binnen. Toch verveel ik me niet. Op de één of andere manier is er altijd wel wat te doen in huis en ik neem nu ook meer de tijd om een uur of twee te lezen, te bloggen en te tekenen. Dat voelt goed :) Morgen ga ik wel weer naar werk. Ik ben benieuwd hoe vol de bus is, toen ze vorige week nog maar 2 bussen per uur lieten rijden zaten deze namelijk helemaal vol. Bizar was dat. Maar ik kan moeilijk de mensen die met mij in de bus zitten veroordelen, zij moeten waarschijnlijk ook gewoon naar kantoor.
Vanavond is er weer een persconferentie. Mensen houden zich niet aan de regels en het kabinet heeft nu weer een crisisoverleg. Ik ben benieuwd of ze strengere maatregelen gaan nemen of misschien zelfs een lock-down inzetten. We gaan het horen. Ik hoop in ieder geval dat het met jullie allemaal nog goed gaat :) Fijne dag! Xx

Geen opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!