Mama's en René's bruiloft

5 juni was een speciale dag. Op die dag is mijn moeder namelijk met René een geregistreerd partnerschap aangegaan. Dit vind ik alleen zo stom klinken dus ik zeg gewoon dat ze zijn getrouwd. De voorwaarden zijn immers het zelfde als wanneer je trouwt, alleen duurt het deel in het gemeentehuis een stuk korter. Anyway! Het was een bijzondere dag die twee gezinnen samenbracht en verbond. Al zien wij René's kinderen vrij weinig, het voelde toch alsof we die 5 juni één groot gezin vormde :)

We begonnen in de ochtend met koffie en taart in de Dakkas van Haarlem. De weersvoorspelling was niet geweldig en het regende zelfs toen we daar in de ochtend aankwamen. Gelukkig werd het al vrij snel droog en konden we rustig naar het gemeentehuis lopen.
Zoals ik al zei duurt de ceremonie in het gemeentehuis vrij kort, zo'n 15 minuten in totaal denk ik. Ik was samen met Joost en twee kinderen van René getuige en dus mocht ik ook mijn handtekening zetten op het officiële document.
Na het gemeentehuis zijn we naar Vogelenzang gereden. Daar ligt Buitenplaats Plantage, een biologisch slow food restaurant met een hele mooie grote tuin waar je in de zomer heerlijk kunt relaxen.
Eerst kregen we champagne en daarna was het tijd voor de speeches die we hadden voorbereid. Natuurlijk hielden we het niet droog tijdens het voordragen, en bij mij moest Joost het zelfs afmaken omdat ik niet meer uit mijn woorden kwam hahaha!
Ondertussen werd binnen de tafel gedekt en versierd 
Maarrrr voordat we begonnen aan de lunch moesten er natuurlijk eerst nog even wat foto's gemaakt worden 😉 Helemaal bovenaan zagen jullie al de groepsfoto en dit zijn nog foto's van mij met mama en Joost en van mijn met Maikel. 
 In totaal bestond de lunch uit drie gangen. Ik weet niet meer precies wat alles is haha, maar in ieder geval bestond de eerste gang uit zachte broodjes met soft shell krab en zeekraal... 
 .....buffalo mozarella met pesto en tomaatjes....
 ...en vergeten groenten met verschillende sausjes. 
 Het gelukkige pas getrouwde koppel
 De tweede gang van de lunch: noodles met gepocheerd ei en curry....
 ....zeevruchten paella...
...en lam met gevulde aubergine.
De derde gang was een dessert, maar daar heb ik geen foto van gemaakt. 

Tijdens de lunch hebben we gezellig gekletst en genoten. Het was een hele mooie dag en mama en René zagen er erg gelukkig uit 😊 Uiteindelijk is zelfs de zon nog gaan schijnen dus dat maakte het plaatje helemaal compleet. Zelf voelde ik ook veel liefde en geluk en ben ik blij dit samen met deze mensen op deze manier te hebben mogen vieren. 

💖

2 opmerkingen

  1. Such a wonderful wedding! All the best to the new couple!
    xx from Bavaria/Germany, Rena
    www.dressedwithsoul.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtige dag! Het eten ziet er ook heel goed uit. Gefeliciteerd aan het bruidspaar!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!