Fun day in Amsterdam

Afgelopen zaterdag sprak ik af met Mandy, die ik ken via Instagram. Daar raakten we ongeveer 2 jaar geleden aan de praat over designer tassen. Na een aantal leuke gesprekken online besloten we om af te spreken.Vorig jaar in augustus zagen we elkaar voor het eerst. Het was ontzettend gezellig alleen is het er daarna een hele tijd niet van gekomen om weer af te spreken, tot afgelopen weekend dus.


Net als vorige keer spraken we af in Amsterdam. Daar gingen we op zoek naar Toki, een hippe koffietent met een minimalistische uitstraling. Er was gelukkig nog één plekje vrij in de deuropening. Daar hebben we genoten van koffie en een chocolate mud cake . Ondertussen kletsten we over van alles en nog wat: werk, de zomer, toekomstplannen en natuurlijk Instagram ;)
 Na de koffie doken we de Jordaan in. Want als twee Instagrammers met elkaar afspreken, dan moeten er natuurlijk wel de nodige foto's gemaakt worden haha. De Jordaan is daar echt een leuke wijk voor met zijn schattige kleine straatjes en grachten.
 Verliefd op alle mooie bloemen <3
 Na enige tijd te hebben rondgewandeld kregen we trek en liepen terug naar de Noordermarkt. Daar kende Mandy een leuke lunchplek genaamd Libertine Petite Cafe. Hier hebben we lekker geluncht en nog meer gekletst :)
 Even awkward lachen als de buurman een foto van ons maakt
Maar we zijn professionals voor de camera hahaha dus we herstellen ons snel ;)

Het was weer erg gezellig en het is zo relaxt als je het allebei leuk vindt om foto's te maken. Dan hoef je maar een leuk plekje aan te wijzen en ze snapt meteen dat je daar een foto wilt maken haha. Daarnaast is het ook gewoon ontzettend leuk om niet over Instagram te praten en onze levens te bespreken. Volgende keer komt Mandy naar Haarlem en gaan we daar de leuke straatjes verder verkennen. 

Het jij wel eens afgesproken met een vriend/vriendin van Instagram?2 opmerkingen

  1. Wat een gezellige dag! En zulke mooie foto's! Die bloemen...geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!