De langste dag van 2019

 Afgelopen vrijdag, 21 juni, was de langste dag van 2019. Ik kan gewoon niet geloven dat het nu alweer iedere avond iets vroeger donker wordt...En dat terwijl 21 juni ook het begin van de zomer is, dus je zou denken dat het juist nu steeds wat langer licht zou moeten worden in plaats van korter. Het voelt een beetje tegenstrijdig haha!


Maar goed! Ik vind dat de langste dag en het begin van de zomer gevierd moet worden. Vorig jaar wilde ik ook al graag naar het strand om de zonsondergang te bekijken, maar toen regende het en was het zelfs maar iets van 14 graden. Daar krijg je nou niet bepaald een zomergevoel van haha.
Dit jaar was dat gelukkig anders. Het was de hele vrijdag zonnig en rond de 19 a 20 graden. Na werk zijn we dan ook direct de auto in gestapt en naar Bloemendaal aan Zee gereden. Eerst hebben we een tijdje in het zand gezeten met een biertje, en daarna zijn we bij San Blas gaan eten. We bestelden allebei de Las Vegas vegetarische burrito's en die waren heerlijk! Het weer was ook nog echt top, het was inmiddels rond 20:00 maar de zon scheen nog volop. We konden gewoon nog in ons t-shirt op het terras zitten.
Na het eten hebben we nog even over het strand gewandeld en in eerste instantie wilden we wachten tot de zonsondergang, maar eigenlijk waren we allebei ook wel erg moe en dus zijn we rond 21:30 naar huis gegaan. Ondanks dat we de zonsondergang niet volledig hebben gezien was het wel een heerlijke avond <3 Hopelijk de eerste van nog vele anderen deze zomer.
 Jeejjj zomer!

Wat hebben jullie gedaan op de langste dag van 2019?

6 opmerkingen

 1. You did it right and celebrated the longest day of the year in the perfect way! Cool look!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  www.dressedwithsoul.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thank you! I'm so happy the weather was good enough to do this :) What did you do on the longest day?

   Verwijderen
 2. Ziet er prachtig uit, heerlijk zo op het strand. Ik had een tuinfeestje dus het was heel fijn om de midzomer op zo’n manier te vieren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa het was zo fijn! En een tuinfeest is ook een super leuke manier inderdaad om midzomer te vieren! :D

   Verwijderen
 3. Wat een heerlijke foto's! Ik krijg gelijk zin om naar het strand te gaan. Helaas is het voor mij niet in de buurt. Maar ik ga toch maar even een vakantie plannen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel :) En haha oeps dat ik je daar toe heb aangezet, maar ja een vakantie bij de zee is ook heerlijk!

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!