OUTFIT | Let it snow!

 (English below) Gisteren sneeuwde het!!! Al sinds vorige week werd voorspelt dat het zou gaan vriezen en dat er wellicht sneeuw zou gaan vallen. Er viel niet veel (ondanks het feit dat er code geel was afgeroepen in het hele land), maar wel genoeg dat er een mooi laagje sneeuw op de straten kwam. Bovendien blijft het liggen omdat het vriest, ook als ik nu naar buiten kijk ligt er nog een klein laagje en dat maakt me erg blij :)

In de pauze greep ik mijn kans en maakte een wandeling in het park achter ons kantoor. Het park zag er met de sneeuw echt magisch uit. Ook kon ik eindelijk weer mijn Hunter laarzen aan dus dat maakte het extra leuk. Hebben jullie nog genoten van de sneeuw gisteren? 

English: Yesterday it finaly snowed! Last week they already predicted that it was going to freeze and maybe snow. It didn't snow that much though, but enough to cover the streets. Also, because of the cold the snow will stay a while which makes me very happy :)
During my break I made a walk through the park behind the office. With the snow the park really looked magical. I could also wear my Hunter boots again so that made it extra fun. Did you enjoy the snow yesterday? 
Niks beters dan warme chocomelk na een wandeling door de sneeuw.
Nothing better than a hot choco after a walk through the snow. 

1 opmerking

  1. Mooie foto's! Het is leuk zolang het echt sneeuw is. Nu wordt het drabbig en dat vind ik altijd heel vervelend.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!