Life in 2019 - Part 1

 1. Sinds de start van het nieuwe jaar probeer ik, net als zo'n beetje heel Nederland, weer meer te sporten. Mijn favoriete apparaat is de op dit moment de crosstrainer. Lekker met muziek op of tv kijken tijdens de workout maakt dat de tijd veel sneller gaat.
2. Al dat sporten mag natuurlijk wel gecompenseerd worden met lekker eten. Vlak na het nieuwe jaar zaten Charlotte, Koen, Maikel en ik alweer aan de sushi. Yumm!

1. Since the start of the new year I try to workout more (just like almost everyone). At this moment I like the crosstrainer the most. Especially when there is a good show on TLC or I've found a new playlist on Spotify. Makes the time go so much faster. 
2. Al that working out has to be compensated right ;) In the first week of January I already had a sushidate with friends haha. 

 Voor kerst kreeg ik het boek van Marie Kondo en daar lees ik nu af en toe wat uit. Inmiddels staat ook de serie op Netflix. Het geeft echt motivatie om spullen uit te zoeken. Ik begon met al mijn manga's en merkte dat die niet meer de "joy" gaven zoals ze dat eerst wel deden. Dus nu staat een groot deel op Marktplaats. Mocht je interesse hebben dan staan hier de advertenties.

For Christmas I got Marie Kondo's book and it gives me so much motivation to declutter the house. I started with all my old manga's and noticed that they don't give me that "joy" that they used to. So now I'm selling them online to people that still do enjoy reading manga.
 1. Ik wordt zo blij elke keer als de zon schijnt. De eerste dagen van het nieuwe jaar waren heel mooi, daarna werd het grijs en somber en nu schijnt gelukkig de zon weer.
2. Lekker relaxen voor het slapen gaan met een gezichtsmasker en een boek over Instagrammers.

1. It makes me so happy everytime that the sun shines. The first days of the new year were great, then it got a grey and sober, but now luckily the sun is shining again. 
2. Relaxing before bedtime with a facemask and a book about influencers.
 1. Gaan we weer!
2. Het kostte me bijna een week (elke avond een paar minuten) voordat de FLOW 365-dagen kalender in elkaar zat, maar dan heb je ook wat. Elke ochtend lees ik een kaartje waar dan een tip of mooie quote op staat.

1. Here we go again!
2. It costed me almost a week before I finaly finished making the FLOW 365-days calender, but it's worth it. Every morning I read one of the cards that contains a tip or nice quote for a good start of the day. 
 1. Het eerste weekend van januari begonnen de reisbeurzen. Ik ben op bijna allemaal ingedeeld en de eerste was de in Groningen. Op de vroege zaterdagochtend stapte ik dus in de trein met de nieuwe Vogue en natuurlijk Starbucks koffie.
2. De beurs verliep goed en we sliepen in het Apollo Hotel. Ik kon het niet laten om voor Instagram even een foto te maken haha.

1. The first weekend of januari the travelcongresses started and I had to travel to Groningen. On the early Saturday morning I got on the train with the newest Vogue and a cup of strong coffee. 
2. The congress went well and we stayed in the Apollo Hotel. I couldn't resist taking a picture for Instagram there haha. 
 1. Lieve Indy <3
2. Eenmaal weer op kantoor probeerde ik gezondere lunches te maken. Dit zijn spelt-pannenkoeken met fruit en honing.

1. Sweet Indy <3 
2. Back at the office I tried some healthier lunches. These are buckweat pancakes with fruit and honey.
 1. Na een verjaardag op de zaterdag van de tweede week van januari belanden we in restaurant Wagamama. Ik was hier slechts één keer eerder geweest en het was zo lekker! Een mix tussen Koreans en Japans eten. Hier kom ik zeker nog één terug.
2. Een foto die ik maakte voor Instagram tijdens een wandeling door de stad.

1. After a birthday on Saturday of the second week of January we ended up in restaurant Wagamama. I had only been here once before, but the food is soooo good! It's a mix between Korean and Japanese food. I'll definitely be back. 
2. A picture I made for Instagram when we were walking through the city one day. 
 1. Klaar voor een winterse wandeling op zondag (tweede week van januari).
2. Samen met Charlotte, Koen, Simone en hun twee honden reden we naar de duinen van Ijmuiden. Hoe schattig is de hond van Simone!?
3. Lekker uitwaaien in de natuur is altijd fijn.
4. En nog leuker is om de dag af te sluiten met een warme kop chocomelk.

1. Ready for a Winter walk on Sunday (the 2nd week of January).
2. I went together with my friends and their dogs. How cute is this one!?
3. Love to walk in nature.
4. And what I love even more is to end the walk with a nice cup of hot choco. 
 1. Dankzij de nieuwe Vogue kreeg ik ineens weer zin om te gaan tekenen. Terug naar de stijl waar ik bijna 3 jaar geleden mee begon: mode.
2. Ik wilde graag sushi eten maar had geen zin om ook helemaal de rijst klaar te maken dus dachten we; waarom geen sushi maken zonder rijst. De sushi vulden we met spinazie, komkommer, tonijnsalade en avocado. Erg lekker en vooral in de zomer chill als lunch bijvoorbeeld.

1. Thanks to the new Vogue I felt like drawing again. Back to the style with which I started almost 3 years ago; fashion. 
2. I wanted to eat sushi but didn't feel like making the rice. So we decided to make sushi without the rice and fill it with spinach, avocado, tuna salade and cucumber. It was really nice!
 1. Op naar Breda met boek nummer 100! Haha nee, ik probeer dit boek nu echt als eerste uit te lezen en af en toe tussendoor lees ik wat uit Marie Kondo. Pas als ik dit uit heb mag ik een ander verhaal beginnen.
2. De reden dat ik naar Breda ging afgelopen vrijdag na werk, was voor weer een reisbeurs. Gelukkig woont pap in de buurt van Breda en kon ik bij hen slapen. Handig en ook heel gezellig :)

1. On my way to Breda with book number 100! Haha no, I really try to finish this book now first before I start reading another one. Otherwise it gets to complicated. 
2. The reason I went to Breda last Friday was because of another travelcongress. Luckily my dad lives near Breda so I could stay at his place. Handy but also really nice to see him again :)
 1. Freek, de nieuwe kat van pap, is zo schattig!
2. Goeiemorgen Breda! Wat een heerlijk zonnig weekend was dit zeg :D

1. Freek is the new cat that my dad adopted, so cute!
2. Goodmorning Breda! What a lovely sunny weekend it was :D
1. De reisbeurs werd gehouden in de Grote Kerk van Breda. Echt een mooie locatie, maar wel koud haha. De beurs was leuk maar er was helaas niet heel veel publiek. Ik denk dat het deels door het mooie weer kwam en omdat dit één van de laatste beurzen van dit jaar is.
2. Gisterenavond ging ik na de beurs weer op weg naar huis. Ik voelde me echt weer even student met mijn koffertje in de trein haha.

1. The travelscongress was held in this beautiful church. A very nice location!. The congress went well but unfortunately not many people showed up. I think it might have been because of the nice weather. 
2. Yesterday evening I took the train home. I felt like a student again, on my way to the dorms with my little suitcase haha. 


Vandaag ben ik lekker een dagje thuis om bij te komen van het weekend op de beurs. Dit was de laatste beurs waar ik stond en daar ben ik blij mee. Het is een leuke afwisseling met kantoorwerk maar neemt ook de weekenden in beslag. Nu gaat het normale leven weer beginnen. Dat vind ik prima, er zijn zoveel creatieve dingen die ik wil ondernemen :) Heb er helemaal zin in! Fijne avond!

Today I stayed home to relax after the congress this weekend. It was my last congress for this year and I'm happy about that. As much as I like not to sit at a desk, these congresses take up a lot of free time. Now the normal life starts again but I have so many ideas for my blog, Instagram and home. I'm all excited! :) Have a nice evening!

1 opmerking

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!