Mijn illustraties voor Lot's Mindset

 Een tijdje geleden vertelde ik jullie al dat ik druk bezig was met het maken van illustraties voor Lot's Mindset en gisteren mocht ik eindelijk het eindresultaat van de presentatie bijwonen waarvoor mijn illustraties zijn gebruikt.

Charlotte Labee geeft presentaties en coaching sessies voor het ontwikkelen van jou Super Amazing Mind. De samenleving van tegenwoordig is zo prestatiegericht en we staan 24/7 aan. Daarvan komen de gevolgen steeds meer aan het licht. Zo lijden ontzettend veel mensen aan een depressie en/of burnout en zijn 75% van onze lichamelijke en emotionele klachten te wijten aan de hoge levels van stress waar we dagelijks mee te maken hebben. Het is zelfs zo erg, dat als we zo door gaan Nederland over 5 jaar HET land is met de meeste depressieve mensen op de wereld...
Daar wilt Charlotte verandering in brengen door haar kennis over het brein met ons te delen en ons zo te leren hoe je een gelukkig en stressloos leven kunt gaan leiden. Haar presentaties zijn gratis en ontzettend leerzaam, je hoeft je alleen maar op tijd in te schrijven en dat kan hier.

Maar laten we even terug gaan naar het begin! In februari kreeg ik een berichtje op Instagram van Charlotte dat ze mijn tekenstijl tof vindt en ze graag een illustratie wilt laten maken van zichzelf. Zo gezegd, zo gedaan. Een paar dagen later stuurde ik haar het eindresultaat. Ze was enthousiast en vertelde over de presentaties die ze ging geven, of ik daar niet nog meer illustraties voor wilde maken. Ik vroeg om hoeveel illustraties het ging en al snel stuurde ze mij een lijst door. Ik viel zowat van mijn stoel, wat een lijst! Zo'n grote opdracht had ik nog nooit eerder gedaan en bovendien stonden er ideeën op de lijst waarvan ik geen flauw idee had hoe ik die ging uitvoeren.
Aan de ene kant wilde ik weigeren, maar dan zou ik nooit verder komen in het vak. Dus ik verzamelde alle moed en begon aan de samenwerking!
 Een maand lang heb ik bijna elk vrij uur dat ik had besteed aan het illustreren van Charlotte's ideeën. Ik tekende dingen die ik nog nooit eerder had getekend zoals een oermens, een vliegtuig, potje magnesium pillen en een tijger. Elke nieuwe illustratie voelde ik weer spanning, maar ook veel euforie als het goed ging en Charlotte blij was met het resultaat! Ik kreeg er veel energie van en bovendien ook meer vertrouwen in mijn werk 😁

Nadat de illustraties allemaal waren ingescand en opgestuurd nodigde Charlotte me uit om één van haar presentaties bij te wonen. Dat leek me ontzettend leuk en zo zat ik gisteren met Maikel (want die mocht ook mee) en 60 andere jongens en meiden bij Lot&Daan in Rotterdam te luisteren naar Charlotte's verhaal.
Wat een leuke locatie is Lot&Daan! Heel hip en perfect voor een leuk Instagram kiekje 😉
 Op iedere stoel lag een pakje kaarten met levensvragen en een introductieboekje. Toen ik het boekje opensloeg was ik blij verrast want ook hier stonden mijn illustraties. Dat wist ik helemaal niet van te voren! Zo leuk! Nu heb ik een aandenken aan deze opdracht. 
 Ik ben echt trots op het resultaat haha!
 De presentatie van Charlotte was erg interessant en sprak mij meer aan dan ik had gedacht! Dat maakte het natuurlijk extra leuk. Als je op zoek bent naar tips voor een relaxter en gelukkiger leven en/of je wilt wat meer inzicht in hoe je brein werkt op het gebied van negatieve en positieve gedachten, dan is dit zeker een aanrader om heen te gaan!
Ik vond het ontzettend leuk om mijn illustraties terug te zien op het grote doek en op papier! De sfeer van de hele avond was top, iedereen was ontzettend aardig, het was informatief en inspirerend. Kortom zeer geslaagd!

Nu heb ik zeker weer meer motivatie om weer vaker te gaan tekenen en ik begin ook steeds beter nieuwe richtlijnen voor mijn illustraties te zien, maar daar komt later nog een artikel over.

Voor nu wens ik jullie allemaal een fijne avond en tot snel! xx

6 opmerkingen

 1. Wat super leuk om aanwezig te zijn bij de presentatie en gaaf om je eigen werk voorbij te zien komen. Iets om trots op te zijn. Ik ben zeker trots op je werk (en op jou natuurlijk? Hoop voor jou dat er meer opdrachten voor bij komen xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa het was heel leuk om te zien! En ik hoop dat zeker dat dit de start is van nog meer mooie samenwerkingen :) xx

   Verwijderen
 2. Wauw wat een super toffe illustraties! Ik ben zelf ook dol op het maken van illustraties dus ik vind dit zeker leuk om te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! En wat leuk dat je zelf ook illustraties maakt!

   Verwijderen
 3. Wat superleuk dat je werk nu ook bij dit soort dingen te zien is. Ik ben trots op je! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!