May Moodboard

Het is mei en dus weer tijd voor een nieuw moodboard. 
Dit houdt mij op dit moment bezig en dit staat er op de planning voor deze maand:

Stijlinspiratie: Jeanne Damas
Jeanne Damas is de ultieme ParisiennešŸ’“ Ik vind haar stijl zo geweldig! Haar outfits zijn simpel maar toch zo nonchalant, vrouwelijk en cool. Ze is een grote inspiratiebron voor mij op dit moment. 

Lezen: Diana, In her own words
Sinds ik afgelopen augustus de documentaire serie over Lady Di heb gezien wilde ik al haar biografie lezen, maar omdat ik met Harry Potter bezig was kwam het er niet van. 
Afgelopen week heb ik het boek eindelijk geleend bij de bibliotheek! Ik vind het best zwaar om te lezen omdat haar verhaal toch wel heftig en verdrietig is. Maar is het ook interessant om over haar ontwikkelingen te lezen en het verhaal beter te begrijpen. 

(Mini)Vakantie: Verblijf in een Tiny House
Met Pinksteren gaan Maikel en ik 3 nachten logeren in een Tiny House op de Veluwe. Hoe leuk!! Ik vond het huisje toen ik op Google zocht naar bijzondere overnachtingen in Nederland en was direct verkocht. Het wordt zo heerlijk om een paar dagen in de natuur te verblijven. Lekker wandelen, zwemmen, genieten. We hebben er allebei super veel zin in!

Gezondheid: Sarah's Day
Als je bezig bent met sporten en een gezonde levensstijl dan kan ik echt aanraden om Sarah's Day op Youtube te gaan volgen. Haar video's zijn zo leuk! Naast het laten zien van haar workouts neemt ze je ook mee in haar dagelijks leven en deelt ze recepten. Ik heb ontzettend veel respect voor haar positiviteit. Ze heeft in januari te horen gekregen dat de cellen in haar bloed onrustig zijn en ze een verhoogde kans heeft op baarmoederhalskanker. Toch blijft ze zo sterk en vrolijk. Ze doet er nu alles aan om haar lichaam in balans te krijgen en verteld daar ook veel over. Ik wordt altijd vrolijk als ik haar vlogs zie en ze geeft me veel motivatie om te gaan sporten en gezond te gaan eten. Echt een aanrader! šŸŒŸ


Wat houdt jullie op dit moment veel bezig?

*foto's van Pinterest en Weheartit

1 opmerking

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!