Een nieuwe richting voor mijn illustraties


Toen ik in maart bezig was met de opdracht voor Lot’s Mindset ontdekte ik dat naast het tekenen van mode ik ook veel plezier haal uit het tekenen van andere dingen. De opdracht trok mij volledig uit mijn comfort zone en liet mij dingen tekenen die ik nog nooit eerder had getekend; een oermens en een tijger, een reep chocolade, een businessman in NYC, fruit en nog veel meer. Het was spannend maar ook zo ontzettend leuk omdat het weer iets totaal anders was! En zonder mezelf de hemel in te prijzen, het tekenen van deze andere voorwerpen en situaties ging me best goed af. 

Toen de opdracht klaar was (in totaal heb ik zo’n 20 tekeningen gemaakt) viel ik in een gat. Ik had zin om weer voor mezelf te tekenen maar op de één of andere manier wilde het met de tassen en schoenen niet lukken. Het koste zoveel moeite ineens. Ik krijg nog steeds kriebels als ik een mooie tas of paar schoenen zie, maar ik krijg het even niet op papier. 

Daarom denk ik dat het tijd is voor wat meer afwisseling zodat ik ook vaker kan oefenen met het tekenen van andere dingen en het op die manier leuk blijft. Op mijn Instagram plaatste ik een tijdje geleden een tekening van een Volkswagen camper en die werd erg goed ontvangen. Er kwamen veel leuke reacties op en dat maakte me blij. De komende tijd ga ik dus meer verschillende soorten illustraties plaatsen. Er blijven zeker ook mode illustraties online komen want dat blijft een passie van mij! Ondanks dat ik mijn Instagram naam heb veranderd naar @evasillustration .

Voor nu even een update van de meest recente illustraties die ik maakte, welke is jou favoriet?

4 opmerkingen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!