Vrolijk Pasen!

 Vrolijk Pasen!! 
Hebben jullie ook een fijn weekend gehad? Die van mij was gevuld met twee Paas brunches! Eerst met mijn eigen familie, waar ik onderstaande foto's heb gemaakt, en daarna bij Maikel vader. Het is altijd weer gezellig om Pasen te vieren. Iedereen maakt wat te eten en vervolgens zitten we met zijn allen aan een lange tafel te genieten van al het lekkers. Pasen is voor mij ook altijd het teken dat de lente echt is begonnen. Ik kocht tulpen om de keukentafel op te vrolijken en had voor het eerst sinds maanden geen zin in een comfortabele trui. Weg met de donkere winterkleding en welkom vrolijke lente kleren! Ik kon het dan ook niet laten om gisteren mijn neon roze blazer te dragen.
Vandaag hebben we nog bij de vader van Maikel gebruncht, ook dat was gezellig. Na zo'n brunch ben ik wel altijd moe haha, eten en sociaal doen is zwaar werk 😉Als ik klaar ben met deze blogpost ga ik dan ook lekker met een boek op de bank relaxen. Totdat we gaan eten, en daarna is het weer tijd om aan de illustraties voor de samenwerking te werken. Ik wens jullie nog een fijne tweede Paasdag! xx

4 opmerkingen

 1. I see you really enjoyed Easter! Pink suits you so well!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  www.dressedwithsoul.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thank you Rena, yes I had a really nice Eatser. I hope you enjoyed your Easter as well :) xx

   Verwijderen
 2. Wat een leuke Paasdagen heb je gehad! En mazzel met twee paas brunches!
  Ik had niet zo'n bijzonder Pasen, eerste paasdag bracht ik door bij m'n vader en stiefmoeder en tweede paasdag moest ik werken :( (zonder paasbrunch helaas!)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aww wat jammer dat je moest werken! Maar eerste dag heb je wel met familie kunnen zijn en dat is ook fijn :)

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!