Nieuwe tweedehands blouse

 Twee weken geleden ben ik met Sophie naar de Ijhallen geweest. Het was alweer een aantal maanden geleden dat ik er voor het laatst was dus ik had echt weer zin om te gaan! Het weer was goed en het terrein stond bomvol kraampjes. Deze keer wilde ik me niet laten verleiden doordat alles zo goedkoop is en echt alleen kleding kopen die ik vaak zal gaan dragen. Deze blouse was het eerste kledingstuk dat ik die dag kocht. Op mijn wishlist stond al een tijdje een mooie, wat ruimere spijkerblouse en deze is echt perfect! Het is een mannenmaat S, daardoor valt het niet super wijd maar juist precies goed. De kleur vind ik ook heel mooi. Deze blouse ga ik zeker nog vaak dragen!

Op de Ijhallen kocht ik ook nog een mooi grijs vest en een bohemian stijl broek (daar komen binnenkort foto's van online). Drie aankopen dus en ik ben met alle drie super blij! Shop jij graag tweedehands? 

1 opmerking

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!