April Moodboard

April is altijd de maand waarin de lente echt begint. Overal waar je kijkt staan de Narcissen in bloei en tulpen worden volop verkocht. S'ochtends hoor de je vogels fluiten en aankomend weekend kunnen we misschien voor het eerst in 2018 zonder jas naar buiten. 18 graden is er voorspeld voor Haarlem en ik dans van geluk. Met vriendinnen heb ik direct afgesproken om zaterdag een terrasje te pakken, waarschijnlijk samen met de rest van Nederland. 

Wat betreft kleding is het nog even wennen. Ik pak toch nog het liefste een dikke trui en s'ochtends de deur uit zonder winterjas kan ik me nog niet voorstellen. Met Pasen droeg ik voor het eerst weer een vrolijke kleur, neon roze. Toen ik de foto plaatse op mijn Instagram viel die behoorlijk uit de toon, maar dat zal binnenkort wel veranderen. Ik heb namelijk ontzettend veel nieuwe inspiratie en een heel duidelijk beeld van hoe mijn lente garderobe eruit zal gaan zien. Momenteel wordt ik vooral geïnspireerd door:

F.R.I.E.N.D.S
Wat een heerlijke show is dit! Ik had het nog nooit eerder gezien (zelfs niet één losse aflevering) en op aanraden van mijn vriend zijn we het gaan kijken. Hij wist dat ik het geweldig zou vinden. 
Sindsdien kijken we vrijwel iedere dag voor het slapen gaan een aflevering. 
Wat ik ook geweldig vind aan de show is de 90s kledingstijl. Vooral Rachel ziet er vaak zo leuk uit! De oversized blauwe blouse en zwarte skinny jeans look die je hieronder ziet ik één van mijn favorieten. 

MINIMAL BUT CUTE
Drukke patronen en het mixen van heftige kleuren is niet meer aan mij besteed. Op dit moment hou ik echt van een minimalistische stijl. Alleen is er bij minimalistisch wel een dunne lijn tussen saai en classy. Ik wil niet dat mijn looks duf worden dus probeer ik voor vrouwelijke kledingstukken te kiezen en deze te mixen met basics en (opvallende) sieraden. Bijvoorbeeld een speelse witte blouse op een spijkerboek en aangekleed met een paar statement oorbellen.  

LIGHT COLORS
Mijn kledingkast moet nog een lente make-over krijgen en dat staat voor komend weekend op de planning. Dan haal ik alle donkere, dikke kledingstukken eruit en komen de lichte kleuren weer te voorschijn. Wat in ieder geval deze lente in mijn kast hoort: verschillende witte blousjes, lichte spijkerbroek en een licht blauwe oversized blouse. Dan ben ik al een heel eind.  

Wat hoort echt thuis in jou lente garderobe? 
*alle afbeeldingen komen van Pinterest

4 opmerkingen

  1. Mooi moodboard! Ik kan ook niet wachten tot de winterkleren de kast uit kunnen haha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. #balen dat ik zaterdag moet werken :(
    Maar leuke moodboard! Ik kan niet wachten om alleen maar in T-shirts, jurkjes of blousejes te lopen :) Weg met de truien (goed motto voor een staking haha xD)

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!