Outfit en uiteten in Leiden

Vorige week woensdag ben ik samen met Maikel, Joost en Daantje uit eten gegaan in Leiden. Het is altijd leuk om wat moois aan te doen als je naar een restaurant gaat. Ik had net een nieuwe broek gekocht bij de Zara en die kwam direct goed van pas. De strik geeft een leuk extraatje aan de broek vinden jullie ook niet? Daarnaast droeg ik een bloemenshirt dat ik in New York kocht vorig jaar bij Abercrombie&Fitch, een blazer en witte sneakers van Kswiss. 
 Voor kerst hadden we van papa en Nikkie een dinerbon gekregen en die hebben we bij dit etentje gebruikt. Daantje woont in Rotterdam en dus was Leiden een mooie tussenweg. Leiden is zo'n sfeervolle stad! Vooral het deel met de ophaalbrug en straatjes langs het kanaal. Daar staat ook het huis waar Rembrandt is geboren.
 Op de website van de restaurantcadeaukaart zag ik al snel een restaurant dat ons erg aansprak: Kitch&. Het concept van Kitch& is erg leuk omdat je gezamenlijk een menu besteld en daarvan de gerechten deelt. Bij het verrassingsmenu van de chef (5 gangen) dat wij kozen is het natuurlijk extra leuk om te delen en samen de gerechten te proeven.
 Het voorgerecht bestond uit verschillende soorten sashimi. Echt heerlijk!
 De tweede gang. Het was allemaal ook zo mooie opgemaakt!
De porties waren precies goed! Ondanks dat ik in het begin dacht dat ik nooiiit vijf gangen op zou krijgen, had ik nog ruimte over voor het dessert. Dat was maar goed ook want het was HEERLIJK! We konden kiezen tussen zoet en hartig en besloten uiteindelijk één plank hartig te bestellen en drie zoet. We kregen een wittechocoladecake met daarin gesmolten donkere chocolade, noga ijs, cheesecake en een kaasplankje.

Naast het heerlijke eten was het ook erg gezellig. We hebben lekker bijgekletst en veel gelachen. Echt een topcadeau zo'n restaurantbon en restaurant Kitch& kan ik zeker aanraden!

Fijn weekend allemaal!

2 opmerkingen

  1. Een hele leuke outfit! Het eten ziet er ook heerlijk uit!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankje! :) Het eten was ook echt heerlijk~ Kitch& is zeker een aanrader

      Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!