OUTFIT | Black Friday

Op Black Friday kwam ik er halverwege de dag achter dat ik ongepland geheel in het zwart gekleed was. Dat vroeg natuurlijk om een kleine outfit shoot. Dit artikel komt een dag later online dan de officiële datum van Black Friday. Maar ach, tegenwoordig zouden ze het net zo goed Black Weekend kunnen noemen. Drie dagen lang kunnen we genieten van hoge kortingen in bijna alle winkels en webshops. Dat brengt natuurlijk verleidingen met zich mee, maar ik heb me heel netjes ingehouden en maar één jurkje besteld bij Asos. Als hij past dan heb ik al de helft van mijn kerstoutfit bij elkaar 😀 Dat zou top zijn! Hebben jullie nog al geshopt met de Black Friday kortingscodes? 
Trui: H&M
Broek: Zara
Laarzen: Tommy Hilfiger 

4 opmerkingen

 1. Leuke foto’s! Ik heb een tas besteld en verder kon ik de black friday verleidingen goed weerstaan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! En oeh leuk! van welk merk? haha goed dat je het verder kon weerstaan

   Verwijderen
 2. Haa, wat grappig dat je volledig in't zwart was gekleed! Mooie outfit :D En je brengt me op ideetjes, het is nu inderdaad de beste periode om te kijken voor m'n Kerstoutfit. Eens kijken, hehe. liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi ja he! Totaal niet gepland :P en dankje!
   jaaa er zijn nu zoveel leuke jurkjes met mooie kortingen! Zeker aanrader om even te gaan kijken~

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!