5x liefde voor de herfst

 1. Herfstkleuren. Wie wordt er nou niet vrolijk van de prachtige herfstkleuren? De grond in onze straat was een tijdje geleden bezaaid met de mooiste bladeren en aan de muren van gebouwen klommen struiken vol oranje bessen omhoog. 
 2. Herfstmode. Tijd voor outfits met laagjes, warme comfortabele jassen, dikke sjaals en mutsen. Een nieuw seizoen voelt altijd als een frisse start voor mijn garderobe. 
3. Pompoenen! Dit najaar heb ik eindelijk de moeite genomen om gerechten met pompoen klaar te maken. Tot nu toe hebben we de pompoen verwerkt in pannenkoeken, een taart, curry en burrito's. Iemand nog andere suggesties voor gerechten met pompoen?  
4. Kaarsen. Het is steeds vroeger donker en dat betekend dat we s'avonds gezellig de kaarsjes aansteken. De kaarsen van de foto zijn inmiddels alweer bijna opgebrand. Tijd om binnenkort een tripje naar de Yankee Candle winkel in Utrecht te plannen ;)
5. Thema eten. Hier heb ik dus echt een zwak voor he! Plak een fondant spook op de brownie die ik normaal laat staan, en ik koop hem direct haha. Tijdens Halloween had de koffiedame van mijn werk deze brownies versierd. Zo leuk! Naast versierd eten heb ik ook een zwak voor versierde koffiebekers, zoals ze nu weer bij de Starbucks verkopen. 

Wat vindt jij het leukste aan de herfst? 🎃🍂

13 opmerkingen

 1. Ik ben dol op de herfst en met name vanwege de kleuren, het eten (wild én stamppot), dat je 's avonds weer de kaarsen en de houtkachel aan kan doen. Dat soort dingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de kleuren van de herfst het mooist. De bomen hebben echt de prachtigste tinten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hou ook zo van de herfst. Vooral van de kleuren en dat ik mijn truien weer aan kan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Persoonlijk ben ik meer een zomer mens dan herfst. Maar hè, je hoort me (nog) niet klagen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh heerlijk hé, de herfst. Ik houd er echt van. Gezellig weer de kaarsjes aan enzo... Ben ook wel een zomermens, maar ook een wintermens. Lekker weer m'n Uggs aan, haha...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik hou van de herfst. Voelt altijd een beetje als een grote schoonmaak van de natuur en dus ook een goede reden om dingen voor mezelf af te sluiten en te starten. De kleuren zijn in deze periode prachtig en het is nog niet te koud waardoor buiten lopen ook gewoon lekker is!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De herfstinten zijn ook helemaal mijn ding: petrol, bordeaux, mosterd, khaki, ik sta er echt goed mee en zie ook graag kleur in de herfst!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik vind het helemaal niks... het enige dat ik kan zeggen is dat ik de gekleurde bladeren mooi vind, maar ik ben echt geen herfst/wintertype. Van mij mag het snel weer 20 graden worden...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik houd van herfst, de natuur is mooi, je kunt weer leuke kleding aan en lekker eten! Ik heb laatst de curry met pompoen van de blog van Marlous (Last Days Of Spring) gemaakt. Super lekker en de overgebleven pompoen blokjes gingen door mijn havermout de volgende ochtend ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Prachtige fotos! Ik ben zelf ook heel erg fan van de herfst. :) Heerlijk kaarsjes aan, kleedje om me heen en lekker op een bank kruipen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heerlijk he de herfst. Ik geniet er ook zo van. Al die mooie bladeren buiten, heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Herfst vind ik zo mooi met gekleurde bladeren en licht van de zon.

  http://dhini.nl

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!