OUTFIT | Flower dress

 In Barcelona zag ik tijdens ons winkeldagje dit super schattige jurkje bij de Mango. Helaas hadden ze mijn maat niet meer en dus liet ik hem hangen, maar ik bleef er gedurende de dag aan denken. Dat is voor mij een teken dat ik een kledingstuk echt leuk vind, en dus ging ik diezelfde dag nog naar twee andere Mango winkels om de juiste maat te scoren. Helaas was het jurkje in deze twee winkels al uit het assortiment... Ik had eigenlijk de moed opgegeven toen we op het vliegveld weer langs een Mango liepen en ik besloot nog eenmaal een gokje te wagen. En ja hoor! Daar hing het jurkje in de juiste maat! Ik ben er ontzettend blij mee 💕 Wat vindt jij van mijn nieuwe jurkje? Heb je ook wel eens lang naar één bepaald kledingstuk gezocht dat je echt wilde hebben? 

4 opmerkingen

 1. Een heel leuk jurkje! Gelukkig heb je hem nog kunnen vinden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke souvenier uit Barcelona en de moeite waard voor al dat geshop :) je ziet er prachtig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja zeker! Er zitten mooie herinneringen aan verbonden :) en dankje!

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!