#9 - Terug naar Maastricht & Moederdag

 1. Donderdag was het zover! Ik ging samen met mijn collega Sissy naar Maastricht om op onze oude school een presentatie te geven aan de eerstejaars. Het idee van de presentatie was dat wij de eerstejaars zouden vertellen over onze schooltijd, wat we ervan geleerd hebben en waar we u werkzaam zijn. Om 8;00 stapte ik in de trein en reed ik het traject dat ik 5 jaar lang met de trein gereden had. Dat kon natuurlijk niet zonder een goed tijdschrift om de tijd te doden ;)
2. We waren echt super nerveus voor de presentatie, maar het ging best goed. Dat kwam natuurlijk ook omdat we over onze eigen ervaringen vertelde. Na afloop hebben we met twee van onze leraren geluncht en een beetje bijgekletst. Het was echt leuk om weer eens op Zuyd rond te lopen.
3. Na de presentatie en lunch besloten we om nog even de stad in te gaan en herinneringen op te halen. Het was best benauwd en we gingen even op een terrasje aan het Vrijthof wat gaan drinken om daarna verder te gaan. We zaten echt nog geen 5 minuten of de hemel brak open, en niet zo'n beetje ook! 20 minuten lang heeft het non-stop super hard geregend. Zo typisch, zijn wij weer eens in Maastricht en gaat het regenen haha!
 1. Aan het einde van de dag reisde ik met de trein naar Roermond om bij Rachelle te blijven slapen. We gingen naar het restaurant Wagamama in de outlet om daar de ramen te proberen. Echt een aanrader! We hebben er heerlijk gegeten.
2. Als ik met Rachelle afspreek dan kunnen we het gewoon niet laten om naar een Starbucks te gaan. In Japan hebben we elkaar zo'n beetje leren kennen in de Starbucks, dus het voelt een beetje als ons tweede thuis ;)
3. We hebben die vrijdagmiddag nog verder in de outlet rondgelopen en bij de nieuwe Ted Baker winkel binnen gekeken. We konden het niet laten om toch wat te kopen, het was allemaal zoveel betaalbaarder dan in de Bijenkorf. Ik heb een mooie roze toilettas voor mee naar New York gekocht.
1. Zondag was het Moederdag! Joost en ik hadden gereserveerd bij een lunchtentje in de stad waar we echt heerlijk hebben gegeten. Daar horen natuurlijk moeder-dochter foto's bij.
2. Het restaurant waar we hebben gegeten heet Meneer Frans en zit in het centrum van Haarlem. Echt een aanrader om eens te gaan lunchen. Het interieur is super gezellig, vol met pastelkleuren en met een hele grote poster van Marie Antoinette ;)
3. Ze hebben een behoorlijk uitgebreide kaart met super lekkere broodjes. Ik koos voor de gegrilde tonijn met wakame salade en wasabi mayonaise,
1. Met zijn drietjes <3
2. Joost had een broodje met avocado, kip en truffelmayonaise.
3. Mama had een clubsandwich met frietjes, altijd goed! Het was echt leuk om weer even zo met zijn drietjes bij te kletsen :)

Het was een drukke maar echt leuke week. Doordat ik de afgelopen maand zo vaak drie dagen heb gewerkt en er zoveel feestdagen tussen zaten heb ik echt een beetje een vakantie gevoel. En dan te bedenken dat ik volgende week pas echt op vakantie ga! Nog 7 dagen tot New York jongens! Ahhhh! haha!

Wat hebben jullie gedaan met Moederdag??

2 opmerkingen

 1. Wel spannend zo'n presentatie :o zou ik echt niet kunnen (maar ik ben ook niet goed in het presenteren voor groepen).
  En dat lunchtentje ziet er echt schattig uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik was ook echt nerveus van te voren, maar gelukkig waren het maar eerstejaarsstudenten. dat hielp wel ;)

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!