#10 - Zomerse dagen, veel fruit en bezoek aan het strand

NL: Maandagochtend had ik zo ontzettend veel zin in aardbeien met slagroom, en dan zo op een wafel maakt het gerecht helemaal af. ;) Prima manier om de week te beginnen. 

ENG: On Monday I had real strawberry cravings, and I decided to combine them with wipped cream and waffels. A good way to start the week.
Dinsdagavond was het nog heerlijk weer, dus besloten we na het eten even langs het strand te rijden. Lekker koffie drinken met uitzicht op de zee. 

On Tuesday evening it was still such nice weather that we decided to visit the beach. Drinking coffee and enjoying the view over the ocean.
Woensdag was het heerlijk zomers weer, zelfs een beetje te warm om lang in de zon te zitten. Ik besloot te illustreren en maakte s' middags een heerlijk lunch van avocado, ei en spinazie wraps <3. 

On Wednesday it was such nice weather! Even too hot to sit in the sun for a long time. So I decided to dedicate the day to illustrating and making the best lunch ever: avocado, egg, spinach wraps <3
Het illustreren ging zo lekker dat ik maar liefst drie schetsen op papier zette die middag. Dat is voor mij behoorlijk veel, want vaak heb ik maar tijd voor één schets. Deze illustraties komen binnenkort op mijn Instagram. In de namiddag werd de temperatuur wat aangenamer en besloot ik om buiten te gaan sporten. Dat is echt voor herhaling vatbaar! Het ging een stuk beter dan op de zolder waar weinig ruimte is. 

Illustrating went so well that I made three sketches in one afternoon. For me, that is a lot because mostly I only have time for one sketch a day. These illustrations will be on my Instagram soon. In the afternoon the weather got a little cooler and I decided to do a workout in the garden. That was soooo nice! I really want to do that again, works much better than working out in the livingroom. 

Zaterdagavond vierde mijn neef zijn 28ste verjaardag en zag ik mijn familie weer. Gezellig bijkletsen met mijn nichtjes en de vriendin van mijn neefje :) 

On Saturday night my cousin celebrated his 28th birthday and I got to see my family again. I was nice to catch up with everyone, especially my nieces :)
Het gezonde eten ging mij afgelopen week goed af! Ik kan echt genieten van lekker fruit en vooral als het wordt gemengd met yoghurt en een beetje muesli. 
Zondag was het weer een heerlijke dag en maakte ik een wandeling naar de stad. Het is zo leuk om nu weer mijn zomer schoenen aan te kunnen, ik heb veel instappers die echt voor de zomer gemaakt zijn ~

The healthy eating part went really well last week! I'm enjoying all kinds of fruits, especially when I can mix it with some yoghurt and muesli. 
On Sunday it was again a very sunny day, so I decided to go for a walk. I'm so happy that I can wear my summer shoes again. I have a lot of shoes that can only be worn during summertime, but that makes it extra fun~


_________________________________________________________________________________
Morgen vertrekken Maikel en ik naar New York!! Ik kan echt niet wachten om de stad te verkennen en volop te genieten. Er komt deze week geen weekoverzicht online en volgende week ook niet vanwege de reis, maar als ik terug ben dan zal ik uitgebreid verslag doen van onze reis ;)

Tomorrow me and my boyfriend are leaving for New York!! I cannot wait to explore the city and enjoy this trip to the fullest. This week and next week there won't be a weekly overview because of our trip. But I promise to write reports about our trip when we get back from New York ;)

2 opmerkingen

  1. omg have fun in NY!! geniet ervan!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het was (is) inderdaad erg mooi weer. Op zulke momenten baal ik echt dat ik niet vlakbij het strand woon, lekker wnadelen over het strand en zoekende naar schelpjes :)
    Ennuh.. Veel plezier in New York! ^_^

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!
Thank you for your comment!